Gloss Factory Vaskepakke uten skumkanon Vaskepakke for de som har skumkanon

Gloss Factory Vaskepakke uten skumkanon

Vaskepakke for de som har skumkanon

Varenr: 170584_bun
379,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Sommer & Høstshampo er en bøttesåpe laget for å løse opp forurensinger som sitter på bilen. Vi har satt sammen en superfin pakke til de som kanskje har skum kanon fra før av eller rett og slett ønsker og vaske bilen for hånd.

 

I denne pakken så får man Gloss Factory Sommer & Høstshampo som er laget for å løse opp forurensingene vi finner på på bilen nettopp i sommer og høst. Vi har funnet ut etter testing at om bilen din er full av fugleskitt og insekter egner denne såpen seg godt som forvask.

 

Du vil ikke oppnå et tjukt tørt skum som henger i 15 minutter, men et vått fuktig skum som mykner effektivt opp fugleskitt og insektsrester samtidig som den drar med seg generell møkk av bilen. I etterkant bruker Gloss Factory Was And Wax i en bøtte og går over med svampen som følger med

 

Gloss Factory Wash & Wax

Gloss Factory Wash & Wax er en mild og skånsom bøttesåpe, som gir god glid ved bruk. Den er effektiv mot veistøv, trafikkfilm og generelt smuss, samtidig som den er helt trygg for plast og gummilister. Perfekt for vedlikeholdsvask.

 

Gloss Factory Bøtte av resirkulert plast

Gloss Factory bøtte av resirkulert plast er en veldig praktisk, sterk og stabil bøtte med håndtak. Bøtten rommer totalt 10L og kommer med literskala innvendig som gjør det enkelt å måle opp blandingsforhold. Under bøtten er det også et grep som gjør det svært enkelt å tømme den.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182221