Gloss Factory Vaskepakke Effektiv vaskepakke for renere bil!

Gloss Factory Vaskepakke

Effektiv vaskepakke for renere bil!

Varenr: 170759_bun
249,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Sommer & Høstshampo er en bøttesåpe laget for å løse opp de forurensingene vi finner i høst, altså organisk skitt og smuss.

 

 

Gloss Factory Sommer & Høstshampo er derfor laget for å fjerne disse organiske forurensingene fra din lakk. Såpen er mild mot lakkforsegling men angriper forurensingene godt. Såpen kan benyttes som en lett forvask før håndvask i skumkanon eller som bøtteshampo. Her er det mange muligheter til å bruke Sommer & Høstshampo.

 

I denne pakken får du med: 

 

Gloss Factory Sommer & Høstshampo:

 

Sommeren byr på andre utfordringer enn vinteren når det kommer til forurensing på din bil. Typiske ting vi finner om sommeren er pollen, generell veistøv, insektsrester, fugleskitt og sevje fra trær. 

Fordeler med Gloss Factory Sommer & Høstshampo

  • Kan benyttes som forvask i skumkanonen
  • God bøtteshampo med god glid
  • Vil ikke bryte ned lakkforsegling
  • Kommer i pose som sparer miljøet for 60% plast kontra plastdunk
  • Løser effektivt opp sommer og høst forurensinger

 

Dette er den perfekte såpen for deg som ønsker å enkelt vaske bilen din om sommer & høst, uten for mange produkter. Les mer her!

 

Gloss Factory Tørkehåndkle

 

Gloss Factory Tørkehåndkle er et super absorberende tørkehåndkle for bil, båt, MC og andre kjøretøy. Gloss Factory Tørkehåndkle tykke, tettvevde mikrofiber gir et lukseriøst tørkehåndkle tross den rimelige prisen. Gloss Factory Tørkehåndkle er perfekt for å tørke bil.

 

Ikke bare fordi det har en enorm oppsugingsevne, men fordi det har en side med ekstra dype løkker i vevestrukturen, som gjør at eventuelt smuss som ligger på bilen ikke blir dratt utover. Les mer her!

 

Gloss Factory Bøtte av resirkulert plast

 

Gloss Factory bøtte av resirkulert plast er en veldig praktisk, sterk og stabil bøtte med håndtak. Bøtten rommer totalt 10L og kommer med literskala innvendig som gjør det enkelt å måle opp blandingsforhold. Under bøtten er det også et grep som gjør det svært enkelt å tømme den. Se mer her!

 

Vaffelsvamp til rengjøring

 

Hver eneste vask du gir bilen medfører en risiko for å skape lette virvler og riper. Men hvis du bruker en svamp som er designet riktig vil du minimere risikoen enormt. Det er vaffelsvampen!

 

Vaffelsvampen er en supermyk svamp med åpne celler og et vaffelmønster som holder godt på såpevannet over lengre tid. Vaffelmønstret tar takk i skitt og smuss fra overflaten og fanger det i svampen så det blir fjernet fra lakken på bilen. Se mer her!

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182469