Gloss Factory Felgrens Hybrid

Gloss Factory Felgrens Hybrid

Syrefri og ekstremt effektiv. 0,5 l

Varenr: GFFH05007090055172626
159,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Felgrens Hybrid er en helt spesiell felgrens, som er beregnet for spesielt skitne felger, til tross for at den er syrefri og skånsom mot felgen. Dette er flegrensen du skal bruke dersom du er i tvil om hva slag skitt du her på felgen (Er det fastbrent sot? Er det bremsestøv og metall partikler? Er det asfaltrester? osv)

 

 

Ofte kan det være vanskelig å "analysere" hvilken type felgrens man har behov for, og/eller du har slitt med å få felgene helt rene. Her kommer Gloss Factory Felgrens Hybrid inn som en reddende engel. Dette er som navnet sier; en hybrid felgrens - som både fjerner fastbrest sot, olje- og asfaltrester og metallpatikler/ flyverust/ bremsestøv.

 

Gloss Factory Felgrens Hybrid gjør felgen ren!

 

Gloss Factory Felgrens Hybrid inneholder fargeindikator, som viser tydelig at den løser opp flyverust/bremsetøv. Dessuten er den petrokjemisk, slik at du også der at olje- og asfaltrester løser seg opp i samme operasjon med sin brun/sorte farge.

 

Slik bruker du Gloss Factory Felgrens Hybrid

  • Stå i skygge. Må ikke brukes på varme felger/kalipper
  • Spray på felgene. Pass på at du treffer alle eikenes overflater og unngå å få for mye på dekksiden.
  • Produktet er tiksotropisk (gelbasert) og evner derfor å henge lenge. La det derfor virke i 4-5 minutter, og hjelp til med en liten børste/ kost mot slutten av virketiden. Dette får prodktet til å trekke bedre inn i skitten.
  • Spyl/skyll godt med rent vann

Dersom du får for mye av denne felgrensen på dekket, kan dette gjøre dekksiden brunaktig over tid. Om du opplever at det er vanskelig å holde dekksiden fri for produkt, er ikke dette noe problem. Vask dekksiden med Gloss Factory Dekk og Felgrens, så blir den helt sort igjen.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H302 - Farlig ved svelging
  • H317 - Kan utløse allergisk hudreaksjon
  • H318 - Gir alvorlig øyeskade


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180748