131780

Turisimo Pad Cleaner

Rens for poleringsputer, 1L

Varenr: 18145037090045472774
398,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

 

Når vi polerer en bil bryter vi ned lakken slik at gammel lakk og polish blir sittende igjen i puten. Dette kan være krevende å fjerne, og vil støve mye ved neste gangs bruk om ikke det blir rengjort riktig.

 Mange tror at poleringsputer er engangsbruk noe som er helt feil. Ved riktig bruk og vask kan poleringsputer brukes mange ganger slik at det er ganske økonomisk å investere i skikkelig kvalitetsputer og Pad Cleaner.  Turisimo Pad Cleaner er designet slik at den enkelt løser opp polish og lakk og du får helt rene puter igjen.

Håndvask av poleringsputer

  • Spray rikelig med Turisimo Pad Cleaner på poleringsputen din , la det virke i 2-3 minutter før du masserer ut restene under rennene lunket vann til de er helt rene.

Om du må bruke putene med engang press ut mest mulig vann, sett de på maskinen og kjør poleringsmaksinen på maks hastighet. Dette vil blåse ut meste vannet slik at de lufttørker veldig fort.

Maskinvask av poleringsputer

  • Skyll putene under lunket vann og press ut overflødig vann. Spray deretter rikelig med Turisimo Pad Cleaner på putene og legg de i vaskemaskinen. Vask putene på maks 40 grader og laveste sentrifuge. Legg til lufttørking etter vask.
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo Pad CleanerRens for poleringsputerHar ikke brukt den enda skal svare da ok
Ronny07.09.2021Upassende?
Turisimo Pad CleanerRens for poleringsputerFungerte overraskende bra på puter som hadde lagt litt for lenge med mye polish rester, ble som nye, anbefales. Fikk med et bra sprayhode også :-)
Joakim20.05.2021Upassende?
Turisimo Pad CleanerRens for poleringsputerSelve vaskeproduktet er bra, men spraydysa er ubrukelig og ødelegger mye av bruken.
Bernt15.04.2021Upassende?
Turisimo Pad CleanerRens for poleringsputerDen funka svært dårlig 😪
Turisimo Pad CleanerRens for poleringsputerFikk vasket ut det meste av padsene, kunne vært litt sterkere til å løse opp.
Turisimo Pad CleanerRens for poleringsputerEt par dusj på puten, og så gni det godt inn før man skyller i lunkent vann.. Ja det fungerte utmerket. Puten så ny ut. Trenger ikke bruke mye produkt heller. Verdt pengene.
Turisimo Pad CleanerRens for poleringsputerHar brukt den flere ganger den er også helt uyrolig
Turisimo Pad CleanerRens for poleringsputerDette er den beste jeg har prøvd. Selv på pads som har ligget lenge løsnet denne restene. Lukter godt også. Så tommel opp fra meg??
131780