Turisimo Ekstrem Effektiv Felgrengjøring Rengjør selv de mest skitne felger!

Turisimo Ekstrem Effektiv Felgrengjøring

Rengjør selv de mest skitne felger!

Varenr: 173958_bun
495,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gi felgene dine den omsorgen de fortjener med Turisimo Ekstrem Effektiv Felgrengjøringspakke– en kraftfull kombinasjon av Quixx Wheel Cleaning Brush og Turisimo Wheel Cleaner. Denne dynamiske duoen jobber i tandem for å gi deg feilfrie og glinsende felger, uten slitasje.

Quixx Wheel Cleaning Brush – Rask, Enkel, Ripesikker!

Quixx Wheel Cleaning Brush er din nøkkel til å fjerne fastbrent bremsestøv og skitt uten å bekymre deg for riper. Med over 10 000 buster gir denne børsten imponerende rengjøringseffekt. Trygg på alle overflater, inkludert plastikk, lakk, krom, stål og aluminium, er denne børsten ideell for enkel rengjøring av hele felgen, også bak eikene. Kompatibel med alle drilltyper.

Turisimo Wheel Cleaner – Kraftfull og Skånsom Felgrens

Turisimo Wheel Cleaner er en 500 ml syrebasert felgrens som effektivt fjerner gule hinne og fastbrent bremsestøv. Denne kraftige, men skånsomme, felgrensen er designet for å gi deg rene felger raskt og enkelt. Følg bare to enkle kjøreregler: vask alltid på en kald overflate og unngå at produktet tørker. Sørg også for at felgene ikke har betydelige skader før påføring.

Med en rødlig farge og behagelig duft skiller Turisimo Wheel Cleaner seg ut fra mengden. Den har en gelkonsistens som sikrer god heft på felgen uten å renne av. Perfekt for å takle utfordrende bremsestøv og skitt på forsømte felger.

Opplev Renhet på Sitt Beste

Turisimo Ekstrem Effektiv Felgrengjøringsbunt er det ultimate verktøyet for deg som ønsker renhet på sitt beste. Enkelt og raskt fjern bremsestøv og skitt uten bekymring for riper. Gi felgene dine den behandlingen de fortjener med denne kraftfulle kombinasjonen av Quixx Wheel Cleaning Brush og Turisimo Wheel Cleaner.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
185885