143666

Effektiv Felgrenspakke

For deg som vil ha helt rene felger!

Varenr: 162334_bun
449,-Kampanjepris
Veil.599,-
-+
3 stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Har du kjørt med felgene over lenger tid, er det ikke til å unngå at skitten har brent seg skikkelig fast. Dette er et kit som hjelper deg til å raskt oppnå helt rene felger, ved hjelp av børsten du setter på drillen. Raskt og meget effektivt. Dessuten er det en helt spesiell vaskehanske med fingre, som gjør at du enkelt kommer inn i mellom eiker når du tar den jevlige vedlikeholdsvasken.

 

 

Navnet sier alt! Denne felgrensen skiller seg fra alle andre når det gjelder fjerning av bremsestøv, asfalt, støv etc. Et kraftig penetrerende og nøytraliserende middel bryter ned og løser opp skitten. Kan brukes på alle typer felger og dekk.

 

Meguiars Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner er laget for å vaske bort skitt som vi ofte finner på felger og dekk enkelt. Det som skiller denne felgrensen spesielt fra andre felgrens er at den også er meget godt egnet for å vaske dekksiden. Dette er spesielt smart før du legger dekkfornyer - for å trekke ut gammel dekkfornyer og rense dekksiden for veistøv og skitt før du legger en dekkfornyer.

 

Quixx Wheel Cleaning Brush har imponerende rengjøringseffekt takket være over 10,000 buster. Kan brukes med bare vann eller felgrens.

 

Gloss Factory Rim Glove er en vaskehanske spesiallaget kun for å rengjøre felger.

Rim Glove må ikke forveksles med lignende "billigversjoner". Dette er en vaskehanske beregnet for felgene dine med mikrofiber av høy kvalitet og en god tykkelse på vevingen. Hansken har en myk side med mikrofiber og en bakside som har et hardere stoff for å fjerne smuss som sitter ekstra hardt.

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Hjul og felg
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Quixx
Gruppe 3 Meguiars
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H290 - Kan være etsende for metaller
  • H314 - Gir alvorlige etseskader på hud og øyne
  • H318 - Gir alvorlig øyeskade
  • H412 - Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann
Produsent Mixed brands
Type Felgrens
Type Svamper og vaskehansker
Type Børster og koster


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
143666