Komplett Turisimo poleringsputer 20 puter+ Poka Premium holder puter

Komplett Turisimo poleringsputer

20 puter+ Poka Premium holder puter

Varenr: 172252_Bun
2 249,-Kampanjepris
Veil.2 998,-
-+
4 stk på lager
Delbetaling fra 233,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er et komplett sett med hele 20 kvalitets poleringsputer fra Turisimo, inkludert en smart og meget solid dispenser fra Poka Premium. Veggholderen fra poka Premium er meget solig i 1,5 mm polverlakkert galvanisert stål.

 

Komplett Turisimo poleringsputer inneholder

Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. 

 

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. 

Åpen celle teknologi

Puten du velger til polering med DA-maskin bør helst ha åpen celle struktur som gjør at polish, lakk som er slipt av og luft trekker inn i puten. Dette gjør at du opprettholder en bedre poleringseffekt når du polerer og samtidig blir ikke puten like varm. Turisimo har åpen celle teknologi og måten du kan teste dette på putene dine er å blåse luft igjennom. Får du enkelt blåst luft igjennom puten med munnen din er det åpen celle teknologi.  

Turisimo poleringspute er kun 16mm tykk

Samtidig har Turisimo laget tynne puter som er kun 16mm tykke. Hvorfor spør du kanskje? Jo, en tynnere pute vil ha mindre materiale den skal forsyve frem og tilbake under bruk på en Dual Action maskin. Dette har 2 store fordeler. Den første fordelen er mindre masse gir mindre varmegang. Putene vil holde seg kjøligere og være mer stabile når de blir varme. 

 

Den andre fordelen er at pute opprettholder en høyere rotasjon. Dual Action maskiner er avhengig av å rotere fritt samtidig som den oscillerer. Med mange puter kan dette være et problem rundt kanter og bøyer på paneler. En tynnere pute som denne puten fra Turisimo vil hjelpe deg å opprettholde denne rotasjonen. Og som bonus føles puten mye mer stabil. 

Kommer som 2pk

Slik rengjør du Turisimo Poleringsputer

Håndvask av poleringsputer

  • Spray Turisimo Pad Cleaner direkte inn i poleringsputen.

  • Jobb produktet inn i puten med en padbørste. Massér lett og ikke skrubb, da dette kan skade puten. La kjemien gjøre jobben og børsten hjelper kun til med å jobbe kjemi inn i puta og skitten.

  • Klem vann og såperester sammen med skitten ut i rent vann. Ha en bøtte med rent vann i eller gjør dette under rennende vann i springen.

  • Legg putene til tørk, så er de klare til bruk neste gang.

Om du må bruke putene med engang press ut mest mulig vann, sett de på maskinen og kjør poleringsmaksinen på maks hastighet. Dette vil blåse ut meste vannet slik at de lufttørker veldig fort.

Maskinvask av poleringsputer

  • Skyll putene under lunket vann og press ut overflødig vann. Spray deretter rikelig med Turisimo Pad Cleaner på putene og legg de i vaskemaskinen. Vask putene på maks 40 grader og laveste sentrifuge. Legg til lufttørking etter vask.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184119