Pad Cleaner Kit Rens og vask av poleringsputer

Pad Cleaner Kit

Rens og vask av poleringsputer

Varenr: 169667_bun
159,-Kampanjepris
Veil.199,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når du polerer så sliper du lakkoverflaten. Lakken du da sliper av legger seg i poleringsputen sammen med poleringsmiddelet og vil "tette" puten over tid. Når du har en poleringspute som er "mett" vil den miste egenskapene sine. Derfor er det utrolig viktig å jevnlig rengjøre puten når du polerer. 

 

Mange tror at poleringsputer er engangsbruk noe som er helt feil. Ved riktig bruk og vask kan poleringsputer brukes mange ganger slik at det er ganske økonomisk å investere i skikkelig kvalitetsputer og Pad Cleaner.  Turisimo Pad Cleaner er designet slik at den enkelt løser opp polish og lakk og du får helt rene puter igjen.

 

Håndvask av poleringsputer

  • Spray Turisimo Pad Cleaner direkte inn i poleringsputen.

  • Jobb produktet inn i puten med en padbørste. Massér lett og ikke skrubb, da dette kan skade puten. La kjemien gjøre jobben og børsten hjelper kun til med å jobbe kjemi inn i puta og skitten.

  • Klem vann og såperester sammen med skitten ut i rent vann. Ha en bøtte med rent vann i eller gjør dette under rennende vann i springen.

  • Legg putene til tørk, så er de klare til bruk neste gang.

Om du må bruke putene med engang press ut mest mulig vann, sett de på maskinen og kjør poleringsmaksinen på maks hastighet. Dette vil blåse ut meste vannet slik at de lufttørker veldig fort.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180401