Rupes DA Fine Gul Skum Poleringspute - 80/100 mm (1 stk) Rupes DA Fine Gul Skum Poleringspute - 80/100 mm (1 stk)

Rupes DA Fine Gul Skum 80/100mm

Poleringspute for Rupes DA Fine ,1stk

Varenr: 9.DA100M/488059519680915
109,-Kampanjepris
Veil.139,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Rupes DA Fine Gul Skum pute er den mest universale og brukte poleringsputen i BigFoot sortimentet. Da Fine Gul skumpute klarer å levere en imponerende korrigering samtidig som den avslutter speilblankt i nesten alle tilfeller. Ved å kombinere Rupes Da Fine Gul skumpute med Da Fine Polish oppnår du en imponerende korrigering som fjerner alt av vaskeriper og avslutter speilblankt, samt er perfekt kombinasjon som finsteg etter grovpolering . Denne puten måler 80mm/100mm og selges som 1 stk.

 

Resultatet av mange års forskning, testing og utvikling, den nye RUPES D-A-skumpute-serien gir økt ytelse, allsidighet, og optimalisert brukeropplevelse. Disse innovative padsene er utviklet spesielt for å komplimentere de høytytende D-A-polishene og har spesielle skumformler og en patentert konturkantdesign som er grundig testet og optimalisert for både girdrevet og Dual Action poleringsmaskiner.

 

Den reduserte putehøyden, kombinert med helt nye skummaterialer, optimaliserer overføringen av energi fra verktøyet til påføringsflaten for mer effektiv fjerning av lakkdefekter og økning av glans. Konturkantdesignen har vært strategisk designet for å opprettholde sikker polering nær kanter. I tillegg forbedrer formen på puten bevegelsen ved kantkjøring og minimerer det vi kaller "padstall" eller at puten slutter å rotere.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
138085