Menzerna startpakke maskinpolering Alt du trenger til din poleringsmaskin

Menzerna startpakke maskinpolering

Alt du trenger til din poleringsmaskin

Varenr: 170783_bun
1 298,-Kampanjepris
Veil.2 999,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Menzerna startpakke maskinpolering er en pakke som inneholder alt du trenger til din poleringsmaskin med en bakplate på 125mm. Her får du tre forskjellige steg med poleringsmiddel til beskyttelse. Med Turisimo poleringspute medium og heavy cut blir poleringsjobben som en drøm. I tillegg får du også med poleringens ABC plakat slik at du alltid kan være trygg på rekkefølgen på alle stegene fra A-Å for å få den blankeste bilen i gata.

 

Menzerna startpakke maskinpolering innholder:

Menzerna Heavy cut 400 GREEN LINE 250 ml:

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line VOC Free er en meget effektiv og allsidig polish da den passer alle typer lakk. Den er lett og tørke av, og kan brukes på store flater, samt at den gir lavere risiko for feil. Den er likevel så grov at man skal bruke den med omhu ved bruk med roterende maskin. Kan brukes både med roterende og eksenter-maskin (DA), samt for hånd. Les mer her!

 

Menzerna PF2500 250 ml:

Få to-trinns resultater med Menzerna 2500! Menzerna Medium Cut Polish 2500 er en polish som er laget for å produsere en fantastisk glans, på mye kortere tid enn en to trinns polish, som du kanskje er vant til. Med Nano teknologi og med en spesielt konstruert cutting evne, klarer denne å levere både lakk-korrigering og en eksepsjonell glans i en operasjon! Se mer her!

 

Menzerna Power Protect Ultra 250ml:

Menzerna Power Protect Ultra er et høyglanspoleringsmiddel som også tilfører en syntetisk holdbar sealer. 100% silikonfri. Power Protect Ultra er designet for å enkelt fjerne mikroriper og hologrammer mens den samtidig etterlater en beskyttende hinne på lakken. Les mer her!

 

Mikrofiberklut Softplush Edgeless:

Mikrofiberklut Softplush Edgeless er en "2-sidig" klut, i den forstand at det er to ulike sider. En side frotté, en side "long-pile", eller langhåret som vi bør si på norsk. Den myke, kantløse kluten er ideell for siste finish av en lang detailer jobb, eller som en ekstra skånsom klut underveis. Enten du jobber med å få en glansfull, perfekt lakk, eller du jobber med "shining" inne i bilen. Perfect sammen med f.eks. Quick detailere inne i og utenpå bilen. Les mer her!

 

Turisimo #2 Heavy Cut Pad og Turisimo #3 Medium Cut Pad:

Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. Puten du velger til polering med DA-maskin bør helst ha åpen celle struktur Les hvorfor her!

 

Gloss Factory Pad Brush:

Under polering er det en ting som er veldig viktig - rene poleringsputer. Her kommer Gloss Factory Padbrush til sin rett. En padbørste som er spesielt ergonomisk tilpasset for rask rengjøring under polering og for effektiv rengjøring sammen med en padcleaner etter poleringen.

 

Gloss Factory Easy Squeeze:

Gloss Factory Easy Squeeze er beholdere på 250ml som du kan fylle opp med det du ønsker. Gloss Factory Easy Squeeze ble tatt frem for å hjelpe deg å påføre på produkter. Enten det er dekkfornyer som kommer i større forpakning, poleringsmidler fra en 1L beholder eller andre produkter. Easy Squeeze lar deg enkelt fylle disse produktene over for å få det på en mindre, mer presis og lettere forpakning.

 

Turisimo Pad Cleaner:

Når vi polerer en bil bryter vi ned lakken slik at gammel lakk og polish blir sittende igjen i puten. Dette kan være krevende å fjerne, og vil støve mye ved neste gangs bruk om ikke det blir rengjort riktig.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182493