Turisimo 24 Complete Coating Kit Komplett coating lakkforsegling kit

Turisimo 24 Complete Coating Kit

Komplett coating lakkforsegling kit

Varenr: 162025_bun
1 998,-
-+
54 stk på lager
Delbetaling fra 212,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo 24 Complete Coating Kit inneholder alt du trenger for å legge Turisimo 24 Ceramic Coating over hele bilen din i 2 lag. Vi anbefaler at du legger 2 lag som anvist under, for maksimal varighet og glans.

 

 

Turisimo 24 Complete Coating Kit  inneholder

Turisimo 24 Ceramic Coating er som navnet tilsier en keramisk coating som har varighet på 24mnd. Dette betyr at du du får en lakkforsegling som er overlegen i varighet og motstandsdyktighet kontra "vanlig" syntetiske lakkforseglinger. En keramisk coating vil legge seg utenpå lakken din som et hardt glasslag som både beskytter mot små riper men øker også glansen betraktelig på bilen. Samtidig blir selvfølgelig bilen også veldig mye enklere å vaske.

 

 

Fordeler Turisimo 24 Ceramic Coating

Brukervennlig keramisk coating

Tåler mye mer vask en tradisjonell beskyttelse

Varighet opptill 24mnd ved to lag

Kan påføres de aller fleste overflater.

Turisimo 24 Ceramic Coating er i utgangspunktet laget for å beskytte lakken på bilen din, men er meget godt egnet også for andre overflater som plastlykter, ubehandlet plastikk, gummi og metall. Den skal ikke brukes på dekksider.

 

En keramisk coating krever litt mer forberedelser og nøyaktighet enn en voks eller sealer, men du får en mye mer langvarig og slitesterk beskyttelse. Turisimo 24 kan også påføres nesten alle overflater.

Slik bruker du Turisimo 24 Ceramic Coating

Vask og poler bilen til ønsket resultat.

 

Etter lakkorrigering tørkes lakken godt over med Sonax Paint Prepare som fjerner oljer, fett og andre forurensninger for maksimal heft for 24 Ceramic Coating.  Spray godt på lakken eller kluten og tørk over alle overflater som skal behandles. Gjøres i to omganger for å være sikker på at alle flater er grundig rengjort. Her anbefaler vi å bruke Turisimo Edgeless All Rounder mikrofiberklut.

 

Nå er lakken klar for å bli påført Turisimo 24 Ceramic Coating. Vi anbefaler at behandlingen gjøres med en temperatur rundt 20 °C i kontrollerte omgivelser uten for mye støv og med godt lys.

 

Påfør Turisimo 24 Ceramic Coating på en Turisimo Coating applicator med montert Turisimo Coating Cloth. Første påføring krever litt mer produkt for å mette applikatoren. En til to striper opp og ned på applikatoren holder for første påføring.

 

Påfør Turisimo 24 Ceramic Coating i rette bevegelser «opp og ned» på et område på 60cm x 60cm og deretter kryss motsatt vei frem og tilbake på samme område. Sørg for jevn påføring og fyll på mer produkt på applikatoren om det lugger eller du ikke ser produkt blir lagt ut. Gjenta dette videre på panelet.

 

Vi anbefaler at coatingen får «flashe/tørke» i 2-5 minutter før du tørker av med en klut. Produktet vil da skifte litt farge og få en litt «oljefilm» effekt i seg.

 

Det er viktig at coatingen ikke får ligge for lenge på overflaten før du begynner å tørke av, tørk heller av litt tidlig. Gjenta dette på hele panelet på bilen før du tar en kontrollrunde med en ny klut for å sjekke at alle produktrester er tørket av overflaten.

 

Gjenta prosessen systematisk rundt hele bilen. Vær nøye på hvor du har påført og alltid overlapp. Når Turisimo har blitt påført over hele bilen må du vente 2 timer før andre lag. Vi anbefaler to lag for varighet opptil 24mnd med Turisimo 24 Ceramic Coating.

 

Når du har påført to lag på overflaten må bilen stå inne tørt i 24 timer for at coatingen skal få herde. Vi anbefaler alltid å ta en ekstra runde rundt bilen med ny klut for å sjekke at det ikke ligger igjen produktrester etter du er ferdig.

 

Etter endte 24 timer kan du ta bilen i bruk men kan ikke vaskes med kjemi på 7 dager. Må du fjerne fugleskitt eller andre forurensinger, bruk kun vann.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142808