Komplett Grundig Høstvask Fjern alt fugleskitt, insekter og sevje

Komplett Grundig Høstvask

Fjern alt fugleskitt, insekter og sevje

Varenr: 170676_bun
249,-
-+
31 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

I denne pakken så får man Gloss Factory Sommer & Høstshampo som er laget for å løse opp forurensingene vi finner på på bilen nettopp i sommer og høst. Vi har funnet ut etter testing at om bilen din er full av fugleskitt og insekter egner denne såpen seg godt som forvask.

 

 

Gloss Factory Sommer & Høstshampo

Gloss Factory Sommer & Høstshampo er en bøttesåpe laget for å løse opp forurensinger som sitter på bilen. Vi har satt sammen en superfin pakke til de som kanskje har skum kanon fra før av eller rett og slett ønsker og vaske bilen for hånd.

Fordeler med Gloss Factory Sommer & Høstshampo

  • Kan benyttes som forvask i skumkanonen
  • God bøtteshampo med god glid
  • Vil ikke bryte ned lakkforsegling
  • Kommer i pose som sparer miljøet for 60% plast kontra plastdunk
  • Løser effektivt opp sommer og høst forurensinger

 

Sommeren byr på andre utfordringer enn vinteren når det kommer til forurensing på din bil. Typiske ting vi finner om sommeren er pollen, generell veistøv, insektsrester, fugleskitt og sevje fra trær. Typiske kraftig produkter som kaldavfetting som vi er vandt med å bruke om vinteren vil ha tilnærmet null effekt på denne organiske møkka og vi trenger andre produkter for å få bilen ren.

 

Gloss Factory Bøtte av resirkulert plast

Gloss Factory bøtte av resirkulert plast er en veldig praktisk, sterk og stabil bøtte med håndtak. Bøtten rommer totalt 10L og kommer med literskala innvendig som gjør det enkelt å måle opp blandingsforhold. Under bøtten er det også et grep som gjør det svært enkelt å tømme den.

 

Gloss Factory Insektsfjerner

Gloss Factory Insektsfjerner er en effektiv rens for å fjerne insektsrester på din bil. Enten de er ferske eller inntørkede vil Gloss Factory Insektsfjerner mykne opp insektrestene, fugleskitt og kvae, slik at de kan tørkes av eller spyles av enkelt. Etter påføring vil du se at insektsrestene løsner og «smelter» mens produktet jobber.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182327