Gloss Factory vask & beskytt sommerpakke Enkel beskyttelse for bilen din!

Gloss Factory vask & beskytt sommerpakke

Enkel beskyttelse for bilen din!

Varenr: 170582_bun
179,-Kampanjepris
Veil.349,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Her får du et pakke med Gloss Factory Sommer & Høstshampo som er en bøttesåpe laget for å løse opp forurensingene vi finner på nettopp sommer og høst. Sammen med Gloss Factory Skumforsegling er en syntetisk lakkforsegling, som påføres med skumkanon etter vask.

 

 

Gloss Factory skumforsegling vil forsterke en allerede eksisterende coating eller lakkforsegling. Men den vil også gi en ubeskyttet overflate god beskyttelse og vannavisende egenskaper. Dette er en pakke for de som liker og legge en god med også rask beskyttelse på bilen

 Sommeren byr på andre utfordringer enn vinteren når det kommer til forurensing på din bil. Typiske ting vi finner om sommeren er pollen, generell veistøv, insektsrester, fugleskitt og sevje fra trær. Typiske kraftig produkter som kaldavfetting som vi er vandt med å bruke om vinteren vil ha tilnærmet null effekt på denne organiske møkka og vi trenger andre produkter for å få bilen ren.Gloss Factory Sommer & Høstshampo er derfor laget for å fjerne disse organiske forurensingene fra din lakk. Såpen er mild mot lakkforsegling men angriper forurensingene godt. Såpen kan benyttes som en lett forvask før håndvask i skumkanon, bli brukt som bøtteshampo eller som smøring ved håndvask gjennom skumkanon. Her er det mange muligheter til å bruke Sommer & Høstshampo.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182219