Gloss Factory Sommer & Høst skumpakke Alt du trenger i en skumpakke

Gloss Factory Sommer & Høst skumpakke

Alt du trenger i en skumpakke

Varenr: 170562_bun
799,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Sommer & Høst skumpakke er et pakke med alt du trenger for og legge det skummet du alltid har drømt om på bilen. Her får du med Gloss Factory Skumkanon, Gloss Factory Foam Bottle, Gloss Factory Foam Booster og sist men ikke minst våres store nyhet Gloss Factory Sommer & Høstshampo.

 

 

Gloss Factory Skumkanon

Gloss Factory Skumkanon har en unik flaske med gode egenskaper. Flasken er ergonomisk god med fine gripepunkter, som sikrer deg full kontroll også om flasken blir såpeglatt. Flasken står stabilt på underlaget og passer perfekt oppi flaskeholderen på din Kärcher høytrykkspyler.

 

Gloss Factory Foam Bottle

Har du noengang savnet å kunne ha ekstra flasker til skumkanon for andre type såper? Det har vi også.

Gloss Factory Foam Bottles har stor åpning i en 2-pakk med høy kvalitets flasker med kork. Dette gir deg muligheten til å f.eks blande den kraftige nedvask såpen din i en flaske, den milde vedlikeholdsåpen i en annen og en skumforsegling i tredje. Med den store åpningen er det lett å blande opp uten søl.

 

Gloss Factory Foam Booster

Gloss Factory Foam Booster er et uvanlig morsomt produkt. Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

 

 

Gloss Factory Sommer & Høst shampo

Gloss Factory Sommer & Høstshampo er en bøttesåpe laget for å løse opp forurensingene vi finner på nettopp sommer og høst.

 

Sommeren byr på andre utfordringer enn vinteren når det kommer til forurensing på din bil. Typiske ting vi finner om sommeren er pollen, generell veistøv, insektsrester, fugleskitt og sevje fra trær. Typiske kraftig produkter som kaldavfetting som vi er vandt med å bruke om vinteren vil ha tilnærmet null effekt på denne organiske møkka og vi trenger andre produkter for å få bilen ren.

 

Fordeler med Gloss Factory Sommer & Høstshampo

  • Kan benyttes som forvask i skumkanonen
  • God bøtteshampo med god glid
  • Vil ikke bryte ned lakkforsegling
  • Kommer i pose som sparer miljøet for 60% plast kontra plastdunk
  • Løser effektivt opp sommer og høst forurensinger
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182103