Chemical Guys New Leather Care Kit Ta godt vare på nytt og nesten nytt skin

Chemical Guys New Leather Care Kit

Ta godt vare på nytt og nesten nytt skin

Varenr: 169895_bun
754,-Kampanjepris
Veil.798,-
-+
4 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Få de beste resultatene og alt du trenger på ett sted med Chemical Guys New Leather Care Kit! Beste måten å pleie nytt skinn på og bevare lukten av eksklusivt, nytt skinn.

 

 

Riktig rengjøring og pleie er avgjørende for at skinn skal se bra ut lenge. Forsømt skinn tørker ut, sprekker og blekner. Skittent skinn skinner og skimrer fra fettforurensning i skinnet, og er stivt/ukomfortabelt å sitte i.

 

Når skinn blir jevnlig rengjort og satt inn med skinnlotion, føles det mykt, behagelig og er langt mer slitesterkt.  Det blir smidig og motstandsdyktig mot krakelering og sprekker.

 

Chemical Guys New Leather Care Kit inneholder

Chemical Guys Leather Cleaner, 473 ml.

Chemical Guys skinnrens dusjer du bare lett over det du skal rense og skrubb med en egnet skinnbørste. Leather Cleaner åpner porene i skinn og lær og trekker ut skitt og forurensninger.

 

Chemical Guys Leather Conditioner, 473 ml.

Med Leather Conditioner bevarer du skinnets naturlige mykhet. Dette gjør at du bevararer komfort, slitestyrke og ikke minst opprettholder det oprinnelige utseende i skinnoveflaten.

 

Med i kitet følger også alt tilbehør du har behov for. Børste til å bruke sammen med skinnrens. En god mikrofiberklut for å tørke bort såpe og skitt etter å ha jobbet med børste/ skinnrens. Og 2 mikrofiber applikatorer for å påføre skinnlotion.

Vi anbefaler at du behandler skinniteriør i bil 2-3 ganger i året.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180687