Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax Også kalt ICE Seal n Shine - 500 ml.

Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax

Også kalt ICE Seal n Shine - 500 ml.

Varenr: 531555010322531552
198,-
-+
69 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er NØYAKTIG det samme produktet som går under navnet Turtle Wax ICE Seal n Shine. Dette er et av de mest omtalte og roste produkter de siste årene fra USA. Utfordringen for oss her i Europa er at dette produktet ikke finnes på vårt marked. Eller... Dvs. det gjør det absolutt, men her er det markedsført under navnet Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax. Nøyaktig det samme produktet, men et helt annet navn.

 

Her får du det beste fra 2 verdener. Syntetisk lakkforsegling forsterket med ekte med Carnauba voks for langvarig glans og beskyttelse.

 

 

Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax er en hybrid lakkforsegling. Dvs. den kombinerer tradisjonelle bilpleie ingredienser med den nyeste teknologien for fantastiske resultater og overlegen glans. Dette gir en vannavvisende lakkforsegling med naturlige carnaubavokser.

 

Med superhydrofobe egenskaper blir vann frastøtt fra overflaten og forhindrer vannflekker og at skitt fester seg så lett. Bilen blir ikke bare raskere og enklere å tørke, den blir også vesentlig enklere å holde ren. De syntetiske ingrediensene er tilsatt karnaubavoks som blir igjen selv etter flere vaskinger, noe som reduserer tørketiden drastisk. Bare sprøyt på ren biloverflate med et mikrofiberhåndkle og tørk av. Utrolig holdbarhet, utrolig glans.

 

 

Slik bruker du Turtle Eax Sealant Carnauba Spray Wax

 1. Bilen må være nyvasket og avskylt. Overflaten kan være våt eller tørr.
 2. Rist flasken godt før bruk
 3. På et tørt kjøretøy (anbefales for best resultat):
  • Spray på et begrenset område av gangen (ett og ett panel) og tørk av med en tørr mikrofiberklut umiddelbart.
  • Snu kluten (eller bruk en ny tørr klut) og tørk/polér opp til høyglans
 4. På et vått kjøretøy:
  • Spray på et begrenset område av gangen (ett og ett panel) og fordel produkt med vannet på bilen med en mikrofiberklut.
  • Tørk deretter bilen med ny mikrofiberklut eller håndkle

Tips:

 • Bruk lite produkt. ved å spraye for mye blir det bare tyngre å tørke av. "Less is more" som det heter på godt norsk. Produktet er svært drøyt i bruk.
 • Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax kan også brukes på dager det er varmt og i direkte sollys, men da anbefaler vi å bruke "våt-metoden" (pkt. 4 over)
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
116565