116488

Turtle Wax Ice Remover

Isskrape på spray 500ml

Varenr: 3217314890003212
69,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Tiner hurtig og effektivt is fra rutene og forhindrer ny isdannelse. Mot dugg: Spray Ice Remover på en klut og tørk over rutens innside.

 

Turtle Wax Ice Remover fungerer nærmest som magi for å fjerne snø og is fra bilens frontrute og sidevinduer. Den konsentrerte formelen trenger gjennom is, frost og lett snø. I mange tilfeller holder det med å spraye på, og sett deg inn i bilen og kjør. Dersom det er stålis eller ligger snø utenpå isen kan det være behov for å gi den litt virketid og hjelpe til med is-skrapen. uansett har det aldri vært enklere å fjerne stålis fra ruta.

 

Turtle Wax Ice Remover er ditt hemmelige våpen mot isete ruter og dårlig sikt. Du kjenner deg sikkert igjen og vet hvor tidkrevende det er å skrape bort is på frontruta. Turtle Wax Ice Remover kutter ned den tiden ved å gjøre det meste av arbeidet for deg. Spray på og se isen smerter umiddelbart. Deretter bruker du is-skrapen til kun å lett fjerne restene. Det kan selvsagt være fristende å spraye på, for deretter sette seg inn i bilen og bruke vindusviskerne for å fjerne restene. Dette fungerer ofte bra, men husk at dette vil slite ekstra på vindusviskerne dine.

 

Frontruten din vil være krystallklar raskere enn noen gang, og morgenens mest irriterende "jobb" er over på sekunder. Kanskje gir Turtle Wax Ice Remover deg en litt bedre start på dagen.

 

Turtle Wax Ice Remover er trygg og uskadelig for gummilister, vindusviskere og lakk.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Speil, Glass og lykter
Gruppe 3 Turtle Wax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H226 - Brannfarlig væske og damp
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H373 - Kan forårsake organskader ved langvarig eller gjentatt eksponering
Produsent Turtle Wax
Type Rens


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(6)
Anne02.12.2021Upassende?
Turtle Wax Ice RemoverIsskrape på spray 500mlFunker ok, bare ok! Men FY for en fæl luft 😝😖
Even23.01.2021Upassende?
Turtle Wax Ice RemoverIsskrape på spray 500mlSom beskrevet, isskrape på spray
Runar10.01.2021Upassende?
Turtle Wax Ice RemoverIsskrape på spray 500mlAv all ice remover eg har prøvd, er det denne som fungere best. Effektiv,lukter godt og er kjekk å ha. Obs, tjukk is sliter den litt med, men det gjelder så og si alle de-icer. Anbefalast!
116488