Hybrid Solutions Pro Flex Wax Sprayvoks Sio2+Graphene, 680ML Hybrid Solutions Pro Flex Wax Sprayvoks Sio2+Graphene, 680ML Hybrid Solutions Pro Flex Wax Sprayvoks Sio2+Graphene, 680ML

Hybrid Solutions Pro Flex Wax

Sprayvoks Sio2+Graphene, 680ML

Varenr: 22925 010322 537066
449,-Kampanjepris
Veil.499,-
-+
31 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hybrid Solutions Pro Flex Wax er en unik blanding av Sio2, syntetiske polymerer og Graphene som resulterer i en overlegen spray forsegling.

 

Flex Wax er Hybrid Solution og Turtle Wax sin absolutt beste spray forsegling pr dags dato stappfull av graphene ingredienser. Ikke bare gjør den bilen utrolig glatt og godt beskyttet. Hybrid Solution Pro Flex Wax har også flere måter man kan påfører den på som gir stor fleksibilitet - derav navnet Flex Wax.

 

Fordeler ved graphene

  • Beskytter godt mot varme og UV stråler. Fungerer som høy faktor solkrem til bilen din
  • Gir en bedre motstandsdyktighet mot kjemi ved vask - Lenger varighet
  • Minimerer sjansene for vannflekker
  • Gir utrolig god glatthet og glans
  • Enkelt applikasjon

Det som gjør Hybrid Solution Pro Flex Wax så spesiell er måten vi påfører den på. Flex Wax kan brukes som beskyttelse alene eller ved fordel beskyttelse over Hybrid Solution To The Max Wax.

 

Det aller første vi må gjøre med Flex Wax er å legge et baselag på lakken, etter dette er det flere metoder som kan benyttes, disse går vi igjennom under her.

Første lag med Flex Wax

Det første laget med Hybrid Solution Pro Flex Wax må påføres på en ren og tørr overflate. Vask bilen godt fri for forurensing og tørk over bilen med Turisimo Paint Prep for å fjerne alle forurensinger.

 

Deretter tar du frem en applikator eller en myk klut. Spray Flex Wax inn i kluten eller applikatoren og smør produktet utover panelet. Jobb på et panel om gangen som panseret først, deretter en dør osv.

 

Det er viktig at du ikke bruker for mye produkt i denne prosessen slik at du unngår at produktet blir slørete eller vanskelig å tørke av.

Etter du har påført et jevnt tynt lag finn fram favorittkluten som Turisimo Perfectly Fluffy og tørk av Flex Wax.

 

Du vil merke at produktet er enkelt å tørke av og trenger ingen "herdetid" før du tørker av. Opplever du at produktet er vanskelig å tørke av ta en lett fuktig klut og tørk av.

 

Gjenta prosessen på neste panel og jobb deg rundt bilen.

Vedlikehold av og med Flex Wax

Vedlikeholdsmetode 1

Etter du har vasket bilen kan du bruke Flex Wax som en "Rinse & Spray" produkt. Hva dette betyr er at mens bilen er våt etter vask kan du spraye Flex Wax på en våt bil og spyle det av igjen. Dette vil aktivere beskyttelsen og legge igjen et nytt lag med beskyttelse. 1-2 spray pr panel ved påføring.

 

Vedlikeholdsmetode 2

Flex Wax kan også brukes som et "Rinse & Dry" produkt.

 

Dette vil si at etter du har vasket bilen bruker du Flex Wax i sammenheng med at du tørker bilen. Måten du gjør dette på er at du sprayer Flex Wax på bilen mens den er lett fuktig og tørker av med ditt favoritt tørkehåndkle.

 

Dette vil gi en god smøring for tørkehåndkle som minimerer sjansen for riper samtidig som du legger et nytt lag med sprayvoks. 1-2 spray pr panel ved påføring.

Vedlikeholdsmetode 3

Det er også mulig å tørke bilen på vanlig måte og påføre Flex Wax på tørr bil. Spray et par dusjer i en god mikrofiberklut og tørk utover bilen. Ta en ny klut og tørk av. 1-2 spray pr panel ved påføring.

 

Alle vedlikeholdsmetodene vil gi en god topping av beskyttelse men vi anbefaler sterkt at du påfører et "grunnlag" som forklart innledningsvis.

 

Hybrid Soluton Pro Flex Wax er et fantastisk produkt som gir utrolig god glans, glatthet og beskyttelse for din bil. Flex Wax er også så allsidig at du er garantert at du finner en påføringsmetode som passer deg best.

 

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142090