120524 120524

Menzerna Power Lock 250 ml

Lakkbeskyttelse Polyamidbasert

Varenr: 22070.281.0014260063012143
259,-
Volum
-+
10 stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Menzerna Power Lock Ultimate Protection er en meget god lakkforsegling som gir en utrolig dybde i lakken og en god vannavrenning. Menzerna benytter den aller nyeste polymerteknologien i dette produktet og resultatet er en langvarig beskyttelse på ca 12 måneder.

 

Menzerna Power Lock er en lakkforsegling som er ekstremt lett å legge og den kan med fordel legges med maskin. Bruk en myk pute og du legger den ikke bare raskere, men du får da også opparbeidet en bedre, dypere og imponerende glans. Power Lock kan også legges for hånd og den gir likevel like god beskyttelse som når du legger den med maskin. Menzerna Power Lock Ultimate Protection inneholder nøye utvalgte polymerer, som sammen og helt uavhengig av type lakk, danner en virtuell «rustning» som blokkere alle forurensende elementene.

 

Menzerna Power Lock Ultimate Protection tilbyr det siste innen polymer teknologi som ikke bare varer lenger, føles glattere å ta på eller gir en mer vann-avvisende hinne. Den blokkerer også UV-stråling og andre miljøskader som f.eks. sur nedbør. Dette hindrer igjen oksidasjons-prosessen og beholder en glattere overflate lenger. Menzerna Power Lock Ultimate Protection er helt syntetisk, og er derfor veldig motstandstyktig mot vanlige kjemikalier og såper. Selv mot avfetting er denne imponerende motstandsdyktig. Husk å la Power lock ligge i ca 30 minutter etter påføring, for optimal beskyttelse legg gjerne ett lag til etter ca 4 timer.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 3 Menzerna
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Menzerna
Type Voks


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Anne21.06.2021Upassende?
Menzerna Power LockLakkbeskyttelse PolyamidbasertFikk anbefalt denne av en detailer, å var lett å legge på med maskin og lett å buffé av etter 30 min 👍 Flott vannavrening og glans 👍👍😃 Blir spennende å se lenge denne varer....
120524