Hybrid Solutions Ceramic 3 in 1 Detailer Rengjør, øker glans og beskytter. 500ml

Hybrid Solutions Ceramic 3 in 1 Detailer

Rengjør, øker glans og beskytter. 500ml

Varenr: 22785010322533495
179,-Kampanjepris
Veil.239,-
-+
39 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hybrid Solutions Ceramic 3-in-1 Detailer tar det å "friske opp" glansen til et nytt nivå. Perfekt å bruke på sensommer og høst for ekstra glans og vannavvisende effekt før du tar hovedpoleringen igjen før vinteren.

 

 

Hybrid Solutions Ceramic 3-in-1 Detailer er integrert med superhydrofobe og SiO2-polymerer og gir uovertruffen beskyttelse, intens glans og overlegen vannperling.

 

Som om ikke det var nok... Hybrid Solutions Ceramic 3-in-1 Detailer har mer på lur. Den spiller naturlig sammen med hele Hybrid Solutinons serien, og er et must om du bruker dette på bilen fra før.

 

Når SiO2-polymeren tar sin plass i den kjemiske prosessen kommer lakken på bilen din til sin rett. SiO2, også kjent som silisiumdioksid, brukes til å produsere et blankt, hardt, beskyttende vanntett lag som beskytter lakken. I utgangspunktet alt du vil ha ut av en voks! Når SiO2 blandes med hydrofobe egenskaper, kommer en unik blanding av beskyttelse, vannperler og forbedret farge i lakken frem. SiO2 gir ikke bare en våt, blank glans, men det er superpolymerer som også gir større metning av lakkfarge, slik at disse fargene kan komme mer til sin rett.

 

På grunn av hydrofobene og SiO2-polymerene i Hybrid Solutions Ceramic 3-in-1 Detailer, er lakken enklere å holde ren og har økt motstand mot skitt, UV-stråler og andre miljøfarer. SiO2 er prikken over i’en Hybrid Solutions Ceramic 3-in-1 Detailer for å gjøre det til alt man trenger i en flaske.

 

Vedlikehold av glans, vannavvisende effekt og beskyttelse har aldri vært enklere.

Slik bruker du

Bilen bør være tilnærmet ren før du starter. Er det lett pollen på bilen, kan du jobbe direkte og fjerne pollen/ øke glans samtidig. Er den mer skitten bør du gi bilen en rask vask og tørke den.

  • Ikke bruk på varme overflater eller i direkte sollys.
  • Rist flasken godt og jobb ett panel om gangen.
  • Spre og tørk av med et brettet mikrofiberhåndkle.
  • Vend mikrofiberhåndkleet og tørk til en høyglans.
  • Kan brukes på alle ikke-porøse utvendige overflater, inkludert glass, men ikke bruk på kabrioletopper.
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
134766