Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax Polish og keramisk lakkforsegling, 500ml

Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax

Polish og keramisk lakkforsegling, 500ml

Varenr: 22725 010322 533471
232,-Kampanjepris
Veil.309,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Alt-i-ett produkt som gir overlegen rens, glans og bekyttelse. Renser lakk samt fjerner vaskeriper og oksidasjon med spesialutviklede poleringsmidler tilpasset dagens biler. Gir lakk en overlegen glans, klarhet og dybde ved hjelp av unike hydrofobiske voksblandinger.

 

Hybrid Solutions Polish & Wax er et "alt-i-ett"-produkt  og ofte alt du trenger for å korrigere vaskeriper og avslutte med en blank, beskyttet finish. Hybrid Solutions Polish & Wax er polish OG en voks, men langt bedre enn hva vi er vant til i denne kategorien.

 

Korriger lakken din, la den være blank og med en varig beskyttelse mot fremtidige forurensinger i ett produkt. I tillegg til å være åpenbart praktisk, spare tid og tid, har Hybrid Ceramic superhydrofobe egenskaper som gir mulighet for vannperling i lang tid. Den har dessuten presisjonspoleringsmidler for å fjerne mindre lakkfeil og riper - og syntetiske vokspolymerer for å øke dybden av farge og glans.

 

Evnen til å fjerne vaskeriper, andre mindre riper og til og med lett oksidasjon i lakken er imponerende fra et "alt i ett"- produkt som dette og kan kalles en liten revolusjon fra Turtle. Turtle Wax Ceramic Polish & Wax gjør jobben raskere, enklere og bedre enn hva vi har vært borti tidligere!

 

Slik bruker du Turtle Wax Ceramic Polish & Wax

 • Vask kjøretøyet grundig og tørk det
 • Rist flasken godt før bruk og inngå å påføre i direkte sollys eller på varme overflater

Håndpolering

 • Påfør 3-4 små dråper i en skumpåføringspute, og fordel produktet jevnt over en 60 cm X 60 cm seksjon med lett til moderat trykk i en overlappende, sirkulær bevegelse.
 • Fjern med en mikrofiberklut, og vend den til en ren side for den endelige tørkingen. Bruk en fuktig mikrofiberklut eller lett spray med vann for å tørke av finishen for å aktivere glanspolymerene.
 • Tørk av med tørr mikrofiberklut. Fortsett å påføre produktet på samme måte over hele bilen.

Påføring med maskin

 • Påfør 3-4 ertestore dråper på en myk eller medium pute og fordel på lav hastighet over et område på ca. 60 c 60 cm.
 • Øk hastigheten på maskinen til ønsket innstilling og bruk lett til moderat trykk i et kryss-mønster - først opp og ned, deretter side til side.
 • Fjern med en mikrofiberklut, og vend den til en ren side for den endelige tørkingen. Bruk en fuktig mikrofiberklut eller lett spray med vann for å tørke av finishen for å aktivere glanspolymerene.
 • Tørk av med tørr mikrofiberklut. Fortsett å påføre produktet på samme måte over hele bilen.

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
 • H315 - Irriterer huden
 • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
130812