130798

Turtle Wax Carnauba Tropical Wash & Wax

Bilshampo med tropisk duft, 1,42 liter

Varenr: 22305 010322 531927
219,-
Volum
-+
14 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo
Turtle Wax Carnauba Tropical Wash & Wax Shampoo. 3 x mer Carnauba for ekstrem glans. Inneholder friksjonsreduserende stoffer for et ripefritt resultat. Gir langvarig beskyttelse uten skjolder. Har en tropisk duft.
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(4)
Turtle Wax Carnauba Tropical Wash & WaxBilshampo med tropisk duftEn meget god såpe å vaske bil med.Bruker den bare på vinteren. Den innholder 3×mer carnauba for ekstra glans. Da har jeg lagt på ekstra glans og beskyttelse. Det glinser i lakken.
Turtle Wax Carnauba Tropical Wash & WaxBilshampo med tropisk duftDette er en meget god såpe å vaske bilen med.Det står at bilen skal skylles først,så skal den vaskes.Det gjør ikke jeg.Jeg har lagt på wash king såpe først med skumkannon. Skyllet av bilen.Så har jeg hatt litt Turtle wax carnauba i bøtte og vasket vekk filmen og skyllet godt..Men så fant jeg ut å prøve om jeg kunne bruke den i skumkanon.Fylte opp 8deler med finger varme vann og 2deler med såpe.Det som skjedde,såpa gikk i bånd på skumkanonen.Da var det bare å snu den på hodet og tilbake ett par ganger, da ble den blandet.Justerte hvor mye skum jeg ville ha,det ble lagt skum på bilen.Ventet noen minutter, så skyllet jeg av såpa.Fylte den grønne Turtle bøtta med finger varmt vann.La på samme såpe på bilen,men mye mindre. Tok så en myk mikrofiber vaskehanske og vasket panel for panel.Skyllet hansken i vannet,får vær panel.Skyllet bilen godt og tørket den med Turisimo heavently dry.
130798