Hybrid Solutions Dekkfornyer Kit Med Hybrid Solutions Graphene Tire Shine

Hybrid Solutions Dekkfornyer Kit

Med Hybrid Solutions Graphene Tire Shine

Varenr: 169662_bun
484,-Kampanjepris
Veil.569,-
-+
14 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Ren bil er ikke ren før også dekksidene er sorte. Se for deg dekksider som dessuten har samme effekt som en coatet lakk. Se for deg skitt og møkk som ikke fester seg og at vannet bare perler av. I måneder!

 

Det er nå mulig med Hybrid Solutions Graphene Tire Shine!

 

 

I Hybrid Solutions Dekkfornyer Kit har vi satt sammen alt du trenger for å få et varig resultat. Rask, enkelt og selvsagt med lang holdbarhet. Dette vil imponere deg.

 

Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine er noe annet en dekkfornyere vi kjenner til i dagens marked, som gjerne holder 1-2 vask og så er det på tide med ny pålegging. Denne dekkfornyeren vil holde opptil flere måneder og holde dekkene beskyttet og sorte. Det er veldig viktig å vaske dekkene skikkelig før påføring av Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine, dette så den kan binde seg til en ren overflate.

 

Hybrid Solutions Dekkfornyer Kit inneholder

  • Hybrid Solutions Graphene Tire Shine, 680 ml.
  • Gloss Factory Felg og dekkrens, 1 liter
  • 2 detailerbørster fra Work Stuff

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden. Gloss Factory Felg og Dekkrens fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

 

Gloss Factory Felg og Dekkrens er også laget for å rengjøre dekksidene ekstremt effektivt. Spray rikelig på dekksidene og bruk en børste til å hjelpe. Du vil umiddelbart se at du fjerner den brune hinnen på dekket. Gjør dette frem til skummet du skaper ikke blir brunt og du har rene dekksider.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180396