Hybrid Solutions Glass Cleaner - Kit Pakken med det du trenger for rene ruter

Hybrid Solutions Glass Cleaner - Kit

Pakken med det du trenger for rene ruter

Varenr: 168522_bun
274,-Kampanjepris
Veil.599,-
-+
52 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hybrid Solutions Glass Cleaner - Kit er en komplett pakke med det du trenger for å oppnå rene ruter både innvendig og utvendig. Med denne pakken har det aldri vært enklere å få rene ruter. Glassrensen fra Hybrid Soluitons er laget med en helt ny teknologi, basert på flairosol. Dette gjør påføringsjobben utrolig enkel og effektiv.

 

 

 

Hybrid Solutions Streak Free Mist Glass Cleaner Inside & Out:

Hybrid Solutions Streak-Free Mist Glass Cleaner Inside & Outside renser effektivt, og er trygg å bruke på både innsiden og utsiden av rutene dine. Glass Cleaner fra Hybrid Solutions er overasskende effektiv selv når det kommer til fet smuss, støv, fingermerker, flekker, insektrester, fugleskitt, tobakkrester med mer. Ren frisk duft.

 

Turisimo Crystal Clear Sponge:

Turismo Crystal Clear Sponge er laget med det samme materialet til en høykvalitets glassklut, dette gjør at man unngår loing fra en ordinær mikrofiberklut. På baksiden har Crystal Clear Sponge mange små dotter med gummi som sikrer et godt grep på verktøyet som ofte er krevende når man rengjør inniden av frontruten. Når vi skal vaske innsiden av ruten på bilen vår kan det være krevende og det er derfor denne har kommet på markedet. Siden den har stoffet til en glassklut på vaskesiden og gummi på baksiden sikrer dette en god vask med full kontroll.

 

 

Turisimo Crystal Clear Towel

Turisimo Crystal ClearTowel er en av de mest effektive mikrofiberklutene på markedet, etterlater glasset helt rent og uten skjolder. Vi anbefaler alltid to kluter når man skal vaske glass, så man har en tørr til å gå over med etter første vask. Med disse glassklutene blir det plutselig moro å vaske glass, fordi det blir så enkelt og resultatet blir bra.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
179128