143648

Effektiv, skånsom tørk av bil

Dette er smart for hurtigere tørk

Varenr: 162324_bun
249,-Kampanjepris
Veil.378,-
-+
38 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Dette er en raskere, mer skånsom, mer effektiv og ikke minst en smartere måte å tørke bilen på. I tillegg til raskere, skånsom og ja... alt det der, så legger du også igjen en beskyttelse som holder bilen ren lenger og gjør den lettere å holde ren.

 

 

Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax

Spray på våt bil og tørk av for 1-stegs glans og beskyttelse. Overlegen glans og dybde ved hjelp av en unik syntetisk voksblanding. Super Hydrofobiske Polymerer gir UMIDDELBAR motstand mot ytre påvirkning fra kjemi, smuss og salt.

 

Polymerer spiller en enorm rolle i etableringen av dette produktet; de er "superheltene" som redder bilen din. De syntetiske vokspolymerene i Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er konstruert for å kjemisk øke fargedybden på bilen din, noe som gjør fargene like levende som den dagen bilen ble lakkert. Legg til den forsterkede glansen, og bilen din vil se bedre ut enn ny, med mindre bruk av krefter.

Gloss Factory Magic Towel

Gloss Factory Magic Towel tykke, tettvevde mikrofiber gir et lukseriøst tørkehåndkle tross den rimelige prisen. Gloss Factory Magic Towel er perfekt for å tørke bil. Ikke bare fordi det har en enorm oppsugingsevne, men fordi det har en side med ekstra dype løkker i vevestrukturen, som gjør at eventuelt smuss som ligger på bilen ikke blir dratt utover.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Turtle Wax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Turtle Wax
Type Håndklær
Type Hurtigvoks & spraysealer


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
143648