Hybrid Solutions håndpolering inkl spray Alt du trenger for å polere og vokse bil

Hybrid Solutions håndpolering inkl spray

Alt du trenger for å polere og vokse bil

Varenr: 162228_bun
887,-Kampanjepris
Veil.985,-
-+
4 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Vi har satt sammen en pakke med bestselgerne fra Hybrid Solutions Ceramic serien. Her får du alt du trenger for en ren og beskyttet bil, har du ikke testet disse produktene før, anbefaler vi virkelig å prøve. 

 

Hybrid Solutions Polish & Wax

 

Alt-i-ett produkt som gir overlegen rens, glans og bekyttelse. Renser lakk samt fjerner vaskeriper og oksidasjon med spesialutviklede poleringsmidler tilpasset dagens biler. Gir lakk en overlegen glans, klarhet og dybde ved hjelp av unike hydrofobiske voksblandinger.

 

Hybrid Solutions Polish & Wax er et "alt-i-ett"-produkt  og ofte alt du trenger for å korrigere vaskeriper og avslutte med en blank, beskyttet finish. Hybrid Solutions Polish & Wax er polish OG en voks, men langt bedre enn hva vi er vant til i denne kategorien.

 

Korriger lakken din, la den være blank og med en varig beskyttelse mot fremtidige forurensinger i ett produkt. I tillegg til å være åpenbart praktisk, spare tid og tid, har Hybrid Ceramic superhydrofobe egenskaper som gir mulighet for vannperling i lang tid. Den har dessuten presisjonspoleringsmidler for å fjerne mindre lakkfeil og riper - og syntetiske vokspolymerer for å øke dybden av farge og glans.

 

Evnen til å fjerne vaskeriper, andre mindre riper og til og med lett oksidasjon i lakken er imponerende fra et "alt i ett"- produkt som dette og kan kalles en liten revolusjon fra Turtle. Turtle Wax Ceramic Polish & Wax gjør jobben raskere, enklere og bedre enn hva vi har vært borti tidligere!

 

Slik bruker du Turtle Wax Ceramic Polish & Wax

 • Vask kjøretøyet grundig og tørk det
 • Rist flasken godt før bruk og inngå å påføre i direkte sollys eller på varme overflater

Håndpolering

 • Påfør 3-4 små dråper i en skumpåføringspute, og fordel produktet jevnt over en 60 cm X 60 cm seksjon med lett til moderat trykk i en overlappende, sirkulær bevegelse.
 • Fjern med en mikrofiberklut, og vend den til en ren side for den endelige tørkingen. Bruk en fuktig mikrofiberklut eller lett spray med vann for å tørke av finishen for å aktivere glanspolymerene.
 • Tørk av med tørr mikrofiberklut. Fortsett å påføre produktet på samme måte over hele bilen.

Påføring med maskin

 • Påfør 3-4 ertestore dråper på en myk eller medium pute og fordel på lav hastighet over et område på ca. 60 c 60 cm.
 • Øk hastigheten på maskinen til ønsket innstilling og bruk lett til moderat trykk i et kryss-mønster - først opp og ned, deretter side til side.
 • Fjern med en mikrofiberklut, og vend den til en ren side for den endelige tørkingen. Bruk en fuktig mikrofiberklut eller lett spray med vann for å tørke av finishen for å aktivere glanspolymerene.
 • Tørk av med tørr mikrofiberklut. Fortsett å påføre produktet på samme måte over hele bilen.

 

Turtle Wax Hybrid Solution Ceramic Wash & Wax

 

Turtle Wax Hybrid Solution Ceramic Wash & Wax er en bilshampo med hydro-glid vaskepolymerer for en ripefri rengjøring på alle overflater.

Inneholder hydrofobe og syntetiske SiO2-polymerer som øker dybde, klarhet og glans i lakken samt gir økt perleeffekt og beskyttelse som varer i flere måneder.

 

 

Det å vaske bilen handler om mer enn å bare få den ren. En ren bil er jo ikke skikkelig ren før den også skinner og gir en god vannavvisende effekt. Turtle Wax Ceramic Wash & Wax er utviklet for å gjøre tørkeprosessen lettere og etterlate dybde, glans og en uslåelig beskyttelse fra en bilsåpe.

 

Turtle Wax Ceramic Wash & Wax er ypperlig å bruke alene på en hvilken som helst bil, uansett hvilken beskyttelse du har fra før. Du vil oppleve at den gir mer dybde i glansen og forlenger levetiden på den voks, sealer eller coating du har på bilen fra før.

 

Turtle Wax Ceramic Wash & Wax er perfekt til å bruke på biler som er behandlet med andre produkter i Hybrid Solutions serien fra før. Har du f.eks. polert bilen med Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax og/eller lagt Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating som beskyttelse, er denne såpen som skapt for dette. Ja, seriøst. Det er det den er skapt for!

 

Hybrid Solutions Ceramic Wash and Wax er kjemisk forbedret med superhydrofobe egenskaper og SiO2-polymerer for å skape en holdbar beskyttelse for både coatede og ucoatede biler. Disse to kjemiske egenskapene, SiO2 og hydrofobisitet, blandes unikt sammen for å øke vannperlene. Dette gjøres ved å skape overflatespenning slik at produktene holder seg nærmere overflaten og “limes” i ett med klarlakken slik at ingenting kan påvirke klarlakken. Forbindelsen av SiO2 og hydrofobisitet gir også kjemikaliebestandig beskyttelse i opptil måneder! Det betyr beskyttelse mot skitt, vann og UV-stråler i lang tid.

 

Kanskje du bør vurdere å kjøpe med deg Gloss Factory Foam Booster også. Sjekk ut hvorfor i filmen under.


 

 

Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax

 

Spray på våt bil og tørk av for 1-stegs glans og beskyttelse. Overlegen glans og dybde ved hjelp av en unik syntetisk voksblanding. Super Hydrofobiske Polymerer gir UMIDDELBAR motstand mot ytre påvirkning fra kjemi, smuss og salt.

 

 

Voksing trenger ikke å være en lang og vanskelig prosess, med Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er det like enkelt som "spray og tørk". Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er et smart produsert produkt som er en av de mest tilgjengelige voksene på markedet. Få en rask, fantastisk glans med holdbar beskyttelse med bare ett trinn med Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax. Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax kan brukes på en våt overflate og gir en økning i dybden av farge og glans umiddelbart.

 

Voksing er en av de viktigste oppgavene når du polerer og vedlikeholder bilen, det handler tross alt om å beskytte alt håndarbeidet du nettopp har fullført mot fremtidig skade. Voksing kan komme i mange former; pasta/krem, flytende væske og spray. Spray er den mest tidsbesparende og enkleste å håndtere, men vanligvis må bilen tørkes og klargjøres før man kan legge en voks. Med Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er det ikke bare hensiktsmessig med en sprayflaske, men den kan også brukes direkte på våt lakk og fremdeles få de samme fordelene en voks gir.

 

Polymerer spiller en enorm rolle i etableringen av dette produktet; de er "superheltene" som redder bilen din. De syntetiske vokspolymerene i Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er konstruert for å kjemisk øke fargedybden på bilen din, noe som gjør fargene like levende som den dagen bilen ble lakkert. Legg til den forsterkede glansen, og bilen din vil se bedre ut enn ny, med mindre bruk av krefter.

 

Fordi bilen er våt, vil du kunne se den hydrofobe og SiO2-virkningen til Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax umiddelbart. De superhydrofobe og SiO2-polymerene smelter sammen på de mest unike måter for å gi øyeblikkelig vannperling. Produktet binder seg til overflaten av kjøretøyet, og skaper spenning og en ugjennomtrengelig hinne mellom klarlakken og vannet. Vannet vil da perle opp og raskt rulle av bilen, og hindre at vannflekker og veiskritt bygger seg opp og smerter bilen.

 

Prøv å spray på et vått panser og bare se på den kjemiske reaksjonen som skjer umiddelbart. Man blir fascinert og nærmest trollbundet. Den hydrofobiske SiO2 beskyttelsen varer dessuten i flere måneder!

Slik bruker du Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax

 • Vask bilen og skyll den godt. La den forbli våt.
 • Rist produktet godt.
 • Spray ett panel om gangen mens bilen fremdeles er våt.
 • Tørk og buff til høyglans samtidig med en tørr mikrofiberklut eller håndkle.

Tips

 • For best resultat, jobb på ett og ett panel av gangen og jobb deg systematisk rundt bilen.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143377