142859

Turtle Wax ICE Seal n Shine Kit

Komplett Turtle Sealant kit m/mikrofiber

Varenr: 162045_bun
349,-Kampanjepris
Veil.698,-
-+
41 stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Turtle Wax ICE Seal n Shine er et av de mest omtalte og roste produkter de siste årene fra USA. Utfordringen for oss her i Europa er at dette produktet ikke finnes på vårt marked. Eller... Dvs. det gjør det absolutt, men her er det markedsført under navnet Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax. Nøyaktig det samme produktet, men et helt annet navn.

 

Dette kan skape forvirring dersom man ser på detailere fra USA som skryter produktet opp i skyene.  Nå har vi derimot løst mysteriet for deg. Sealant er nøyaktig det samme produktet som ICE Seal n Shine.

 

 

Her får du det beste fra 2 verdener. Syntetisk lakkforsegling forsterket med ekte med Carnauba voks for langvarig glans og beskyttelse.

 

Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax (ICE Seal n Shine) er en hybrid lakkforsegling. Dvs. den kombinerer tradisjonelle bilpleie ingredienser med den nyeste teknologien for fantastiske resultater og overlegen glans. Dette gir en vannavvisende lakkforsegling med naturlige carnaubavokser.

 

Med superhydrofobe egenskaper blir vann frastøtt fra overflaten og forhindrer vannflekker og at skitt fester seg så lett. Bilen blir ikke bare raskere og enklere å tørke, den blir også vesentlig enklere å holde ren. De syntetiske ingrediensene er tilsatt karnaubavoks som blir igjen selv etter flere vaskinger, noe som reduserer tørketiden drastisk. Bare sprøyt på ren biloverflate med et mikrofiberhåndkle og tørk av. Utrolig holdbarhet, utrolig glans.

 

 

Slik bruker du Turtle Eax Sealant Carnauba Spray Wax

 1. Bilen må være nyvasket og avskylt. Overflaten kan være våt eller tørr. Vi anbefaler at du legger på tørr øverflate første gangen, og bruker den siden som vedlikeholdsvoks i forbindelse med bilvask siden. Da legger du den på våt overflate.
 2. Rist flasken godt før bruk
 3. På et tørt kjøretøy (anbefales for best resultat):
  • Spray på et begrenset område av gangen (ett og ett panel) og tørk av med en tørr mikrofiberklut umiddelbart.
  • Snu kluten (eller bruk en ny tørr klut) og tørk/polér opp til høyglans
 4. På et vått kjøretøy: (anbefales for vedlikehold)
  • Spray på et begrenset område av gangen (ett og ett panel) og fordel produkt med vannet på bilen med en mikrofiberklut.
  • Tørk deretter bilen med ny mikrofiberklut eller håndkle

Tips:

 • Bruk lite produkt. ved å spraye for mye blir det bare tyngre å tørke av. "Less is more" som det heter på godt norsk. Produktet er svært drøyt i bruk.
 • Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax kan også brukes på dager det er varmt og i direkte sollys, men da anbefaler vi å bruke "våt-metoden" (pkt. 4 over)

Dette er med i Turtle Wax ICE Seal n Shine Kit

 • Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax
 • Turisimo Wax Applicators
 • Turisimo Edgeless All Rounder Black
HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 3 Turtle Wax
Gruppe 3 Turisimo
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Turtle Wax
Type Hurtigvoks & spraysealer
Type Kluter
Type Pads og påføringssvamper


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(6)
Turtle Wax ICE Seal n Shine KitKomplett Turtle Sealant kit m/mikrofiberDenne forbauser meg stort: Etter polering og behandling med denne ble lakken så glatt at flasken ikke ble stående på flate taket. Helt rått. Lett å legge på å lett å polere vekk. Perfekt!
Turtle Wax ICE Seal n Shine KitKomplett Turtle Sealant kit m/mikrofiberEtter å ha sverget til Hybrid Solutions med både gul og grønn etikett, måtte jeg prøve denne. Er den beste jeg har prøvd, veldig enkel å legge med applikatoren som følger med i kittet, og veldig greit at man kan bøffe rett av uten herdetid. Lukter utrolig godt, og enkelt å tørke av. Lakken får en utrolig, dyp glans og det blir nesten som et speilbilde. Gleder meg til å se utover hvordan denne holder seg på Østlandet.
Randi04.08.2021Upassende?
Turtle Wax ICE Seal n Shine KitKomplett Turtle Sealant kit m/mikrofiberVeldig fornøyd med produktet 👍holder det den lover . Anbefales 😊
Turtle Wax ICE Seal n Shine KitKomplett Turtle Sealant kit m/mikrofiberDenne er konge enkelt og greit :) 1 laget med påførings pad tørr bil neste er bare så konge når du alikevel skal tørke av bilen etter vask så spraye du meget sparsomt på hvert panel får Go gli på tørke håndkle pluss legger super beskyttelse . Mine kunder og meg elske turtle ice .
Turtle Wax ICE Seal n Shine KitKomplett Turtle Sealant kit m/mikrofiberIfølge turtle wax så er denne bygd opp på sio2 teknologi,står ikke på flaska 😊👍👍knall bra
142859