Hybrid Solutions Graphene Kit Hybrid Solutions Professional Kit

Hybrid Solutions Graphene Kit

Hybrid Solutions Professional Kit

Varenr: 162023_bun
1 188,-Kampanjepris
Veil.1 398,-
-+
22 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hybrid Solutions Pro 1 & Done Compound 473 ml.

Hybrid Solution Pro 1 & Done Compound er det eneste poleringsmiddelet du trenger for å oppnå perfekt resultat.

 

Det som gjør 1 & Done Compound er at den er spesiallaget for å fungere på flere måter. I denne ene flasken får du en grov polish som enkelt vil fjerne grove riper samtidig som du får et poleringsmiddel som kan brukes til å skape høy glans.

 

Hybrid Solution 1 & Done Compound klarer dette ved å bruke en teknologi som heter "Platelet abrasives". Det vil si at istedenfor slipemidler som har mange skarpe kanter er det slipemidler som er "flatere" og vil oppføre seg selvjusterende.

 

 

Slik fungerer slipemidlene

Ved tradisjonelle slipemidler som har mange skarpe kanter ( se for deg en grus) vil disse slipe i klarlakken konstant til de brytes ned . Platelet slipemidler som vi finner i 1 & Done vil flyte over lakken på en helt annen måte og justere seg ettersom du jobber.

 

En stor ripe vil ha store "kanter" og være dyp. Disse flate slipemidlene vil derfor dette ned i ripen og "skjære" bort kantene som tradisjonelle slipemidler. Den store fordelen kommer når vi polerer over en lakk som ikke har dype riper.

Slipemidlene i 1 & Done vil rett og slett flyte over klarlakken uten å "huke tak" i disse store ripene for de er ikke der. Dette gjør at polishen oppfører seg snillere mot lakken og virker som en fin polish istedenfor en grov polish. Alt ettersom hvordan underlaget er.

En polish for alle formål

I praksis betyr det at du kan begynne å polere riper og ettersom ripen blir mindre vil slipemidlene i 1 & Done Compound flyte bedre over lakken og fjerne mindre riper samtidig som det skaper bedre glans. Jeg gjentar - Selvjusterende poleringsmiddel. 

 

I tillegg til høy teknologiske slipemidler bestemmer du selv hvor grov 1 & Done Compound skal oppføre seg ut ifra hvordan poleringspute du velger. Grov pute gir en grov polish mens fin pute gir en fin polish.

 

1 & Done Compound fra Hybrid Soluton er også sammensatt slik at den blir "gjennomsiktig" mens du polerer. Dette gir deg mulighet til å ha full kontroll over tilstanden på lakken mens du polerer. 1 & Done Compound har også lang kjøretid og vil støve minimalt. 

 

1 & Done Compound inneholder ingen silikon, filler eller lignende. Her får du et ærlig resultat. Det anbefales at du bruker Turisimo Paint Prep for å fjerne poleringsoljer før forsegling for best heft. 

Hybrid Solutions Pro To The Max Wax 414 ml.

Hybrid Solution Pro To The Max Wax er en syntetisk lakkforsegling blandet sammen med graphene for å gi bilen din en god, varig og effektiv beskyttelse.

 

Graphene er noe av det letteste, tynneste og sterkeste stoffet vi mennesker har oppdaget. Fordelene ved å tilsette graphene i lakkforseglinger er at vi får vi produkter med utrolig egenskaper kontra tradisjonelle syntetisk forseglinger. Graphene er 200 ganger sterkere enn stål og lager et tettere nett med beskyttelse.

 

 

Fordeler ved graphene

 • Beskytter godt mot varme og UV stråler. Fungerer som høy faktor solkrem til bilen din
 • Gir en bedre motstandsdyktighet mot kjemi ved vask - Lenger varighet
 • Minimerer sjansene for vannflekker
 • Gir utrolig god glatthet og glans
 • Enkelt applikasjon

Hybrid Solution Pro To The Max Wax vil gi bilen din en lakkforsegling som ikke bare er enkel å påføre men gjør lakken din både blankere og glattere. Denne syntetiske lakkforseglingen kan du også påføre på flere måter. Hybrid Solution To The Max Wax kan enten påføres med en myk pute som f.eks Turisimo #4 med maskin, eller påføres for hånd med en god applikator som Turisimo Applicator Pad.

 

Dette gjør den rask å legge enten det er stor eller liten overflate.

 

Slik bruker To The Max Wax 

 • Vask bilen godt, og poler den om ønskelig
 • Bruk Turisimo Paint Prep til å fjerne oljer og rester fra tidligere midler
 • Påfør 3-4 erter på poleringsputen eller en dæsj i hånd applikatoren. Påfør deretter To The Max Wax i et tynt og jevnt lag utover
 • Tørk godt av med en myk og god klut som Turisimo Perfectly Fluffy

Bør ikke vaskes på 24 timer med kjemikalier men trenger ikke stå å herde.

Hybrid Solutions Pro Flex Wax 680 ml.

Hybrid Solutions Pro Flex Wax er en unik blanding av Sio2, syntetiske polymerer og Graphene som resulterer i en overlegen spray forsegling.

 

Flex Wax er Hybrid Solution og Turtle Wax sin absolutt beste spray forsegling pr dags dato stappfull av graphene ingredienser. Ikke bare gjør den bilen utrolig glatt og godt beskyttet. Hybrid Solution Pro Flex Wax har også flere måter man kan påfører den på som gir stor fleksibilitet - derav navnet Flex Wax.

 

 

Fordeler ved graphene

 • Beskytter godt mot varme og UV stråler. Fungerer som høy faktor solkrem til bilen din
 • Gir en bedre motstandsdyktighet mot kjemi ved vask - Lenger varighet
 • Minimerer sjansene for vannflekker
 • Gir utrolig god glatthet og glans
 • Enkelt applikasjon

Det som gjør Hybrid Solution Pro Flex Wax så spesiell er måten vi påfører den på. Flex Wax kan brukes som beskyttelse alene eller ved fordel beskyttelse over Hybrid Solution To The Max Wax.

 

Det aller første vi må gjøre med Flex Wax er å legge et baselag på lakken, etter dette er det flere metoder som kan benyttes, disse går vi igjennom under her.

Første lag med Flex Wax

Det første laget med Hybrid Solution Pro Flex Wax må påføres på en ren og tørr overflate. Vask bilen godt fri for forurensing og tørk over bilen med Turisimo Paint Prep for å fjerne alle forurensinger.

 

Deretter tar du frem en applikator eller en myk klut. Spray Flex Wax inn i kluten eller applikatoren og smør produktet utover panelet. Jobb på et panel om gangen som panseret først, deretter en dør osv.

 

Det er viktig at du ikke bruker for mye produkt i denne prosessen slik at du unngår at produktet blir slørete eller vanskelig å tørke av.

Etter du har påført et jevnt tynt lag finn fram favorittkluten som Turisimo Perfectly Fluffy og tørk av Flex Wax.

 

Du vil merke at produktet er enkelt å tørke av og trenger ingen "herdetid" før du tørker av. Opplever du at produktet er vanskelig å tørke av ta en lett fuktig klut og tørk av.

 

Gjenta prosessen på neste panel og jobb deg rundt bilen.

Vedlikehold av og med Flex Wax

Vedlikeholdsmetode 1

Etter du har vasket bilen kan du bruke Flex Wax som en "Rinse & Spray" produkt. Hva dette betyr er at mens bilen er våt etter vask kan du spraye Flex Wax på en våt bil og spyle det av igjen. Dette vil aktivere beskyttelsen og legge igjen et nytt lag med beskyttelse. 1-2 spray pr panel ved påføring.

 

Vedlikeholdsmetode 2

Flex Wax kan også brukes som et "Rinse & Dry" produkt.

 

Dette vil si at etter du har vasket bilen bruker du Flex Wax i sammenheng med at du tørker bilen. Måten du gjør dette på er at du sprayer Flex Wax på bilen mens den er lett fuktig og tørker av med ditt favoritt tørkehåndkle.

 

Dette vil gi en god smøring for tørkehåndkle som minimerer sjansen for riper samtidig som du legger et nytt lag med sprayvoks. 1-2 spray pr panel ved påføring.

Vedlikeholdsmetode 3

Det er også mulig å tørke bilen på vanlig måte og påføre Flex Wax på tørr bil. Spray et par dusjer i en god mikrofiberklut og tørk utover bilen. Ta en ny klut og tørk av. 1-2 spray pr panel ved påføring.

 

Alle vedlikeholdsmetodene vil gi en god topping av beskyttelse men vi anbefaler sterkt at du påfører et "grunnlag" som forklart innledningsvis.

 

Hybrid Soluton Pro Flex Wax er et fantastisk produkt som gir utrolig god glans, glatthet og beskyttelse for din bil. Flex Wax er også så allsidig at du er garantert at du finner en påføringsmetode som passer deg best.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142806