Turtle Wax Bilvaskpakke Komplett pakke for god vedlikeholdsvask

Turtle Wax Bilvaskpakke

Komplett pakke for god vedlikeholdsvask

Varenr: 160667_bun
481,-Kampanjepris
Veil.499,-
-+
13 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turtle Wax Bilvaskpakke er en god vaskepakke med fokus på trygg og skånsom vask av ditt kjøretøy. Turtle Wax Carnauba Tropical Wash & Wax har på kort tid blitt en bestselger og manges favoritt for den jevne vedlikeholdsvasken, hvor du ikke stripper lakken for beskyttelse. 

 

Turtle Wax Carnauba Tropical Wash & Wax Shampoo har 3 ganger mer Carnauba for ekstrem glans. Inneholder friksjonsreduserende stoffer for et ripefritt resultat. Gir langvarig beskyttelse uten skjolder. Har en nydelig tropisk duft.

 

Chenille Wash Mitt er en vaskehanske med mikrofiber av høy kvalitet med gode løsninger. Vaskehansken har et godt strikk rundt håndleddet samt et strikk inne i hansken som du kan holde tak i. Dette gjør at du aldri vil miste hansken på bakken og du vil ha full kontroll.

 

Vaskehansken holder på mye såpevann og glir godt over overflaten som utgjør en god skånsom vask. Gloss Factory Chenille Wash Mitt har evnen til å "suge" til seg skitt på overflaten inn i hansken og vil frastøte seg dette når du putter hansken i bøtten.

 

Til slutt tørker du bilen med et høyabsorberende mikrofiberhåndkle som trekker til seg væske tilsvarende 4 ganger sin egen vekt. Turtle Wax Miracle Towel fjerner vannrester og gir et flekkfritt resultat. Enkel å vri opp. For best effekt bør duken vaskes først på 60ºC uten mykningsmiddel.

Turtle Wax Bilvaskpakke inneholder

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
139736