Clearvue Usynlig Vindusvisker Kit Reduserer behovet av vindusviskerne!

Clearvue Usynlig Vindusvisker Kit

Reduserer behovet av vindusviskerne!

Varenr: 159221_bun
399,-Kampanjepris
Veil.559,-
-+
66 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Clearvue Usynlig Vindusvisker Kit burde nesten vært påbudt i Norge høst- og vinterhalvåret. Hva er vel mer behagelig enn å kunne la være å bruke vundusviskerne når du ligge på motorveien og høstregnet skyller den. Eller vinterstid hvor salt og snøslaps slynges opp mot ruten og sikten egentlig aldri blir tilfredsstillende. Med en "usynlig vindusvisker" som man får med dette settet, er sikten bedre enn den noen gang har vært. har man først startet, blir man fort avhengig.

 

 

Når man legger en glasscoating, som Turtle Wax Clear Vue Rain Clear, er klargjøringen utrolig viktig for et godt resultat. Slurver man med dette, vil resultatet ikke bare blir av kortere varighet, men man kan også oppleve å få dis/dugg på ruta dersom man bruker vindusviskerne, eller at vindusviskerne hopper. 

Clear Vue Usynlig Vindusvisker Kit innheolder

Turtle Wax Clear Vue Rain Clear 300 ml.

”Den usynelige vindusvisker”. Et suverent produkt som gir en vann- og smussavvisende overflate på ruter, speil, lykteglass med mer. Lager et superglatt, vannavstøtende belegg utvendig på bilens vinduer som gjør at vannet blåses av ved kjøring.

 

Turtle Wax Clear Vue Rain Clear avviser regn, snø og sludd. Også egnet for bruk på speil, MC-visir og vinduer i båt/campingvogn.

Turtle Wax Glass Clean, 400 ml.

Turtle Wax Glass Clean er et skum som henger meget godt på vertikale flater og dermed gir en mer langvarig virkning på veisrøv, skitt, saltrester etc.

Gloss Factory Window Scrub Pad

I kombinasjon med glassrensen fra Turtle Wax er denne svampen hele nøkkelen til susess for dette settet. Med den spesielle renseeffekten i svampen, som kombineres med virkningen fra glassrensen, vil du rengjøre glassoverflaten på et nivå som gjør at Rain-X får optimal heft. Dette sikrer lang levetid og ikke minst en ren, krystallklar overflate.

 

Med i settet følger også 2 stk kvalitets mikrofiberkluter.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
137487