Glassforsegling- uten dis eller hopping Komplett kit - reduserer faren for feil

Glassforsegling- uten dis eller hopping

Komplett kit - reduserer faren for feil

Varenr: 162515_bun
508,-Kampanjepris
Veil.899,-
-+
44 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når du legger en glassforsegling på ruta, eller rain repellent som vi ofte omtaler det som, så har du så og si ikke behov for å bruke vindusviskerne. Du får bedre sikt og det er langt mer komfortabelt å kjøre i regnvær.

 

Men... Det er ikke alle som opplever det slik. Noen får dis på ruta når man bruker vindusviskerne, andre får hopping av vinsdusviskere og kort sagt en dårligere opplevelse enn å ikke bruke glasscoating. Hva er det som gjør det slik?

 

 

Dette kitet gir deg Glassforsegling med størst mulig sjanse for å lykkes uten dis eller hopping. Det er ikke noen tvil om at det er "et eller annet" som ikke er som det skal om du opplevere dis eller hopping. Oftest ser vi at det er slurv eller uvitenhet i forberedelsene til å legge cooatingen. For "rain repellent" er en coating. Og coating må ha nærmest klinisk ren overflate og et helt spesielt miljø (temp, fuktihghet) for at det skal fungere optimalt.

 

Ved å benytte den metoden jeg viser i filmen, minimerer du sjansene for feil. Ikke kun fordi Turtle Wax Clear Vue er en av de enkleste glassforseglingene å legge på markedet, med minst fare får å misslykkes, men måten vi kombinerer denne med en grundig rens og ikke minst "topper" med en hurtigforsegling, gjør at dette blir nærmest idiotsikkert.

 

Et tips helt til slutt: Bruk Rain-x sprayen hver gang du vasker bilen. Bare spray på alle ruter og vask lett over, så ivaretar du effekten mye lenger!

 

Glassforsegling- uten dis eller hopping inneholder:

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143866