137487

Clear Vue Usynlig Vindusvisker Kit

Reduserer behovet av vindusviskerne!

Varenr: 159221_bun
225,-Kampanjepris
Veil.449,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Clear Vue Usynlig Vindusvisker Kit burde nesten vært påbudt i Norge høst- og vinterhalvåret. Hva er vel mer behagelig enn å kunne la være å bruke vundusviskerne når du ligge på motorveien og høstregnet skyller den. Eller vinterstid hvor salt og snøslaps slynges opp mot ruten og sikten egentlig aldri blir tilfredsstillende. Med en "usynlig vindusvisker" som man får med dette settet, er sikten bedre enn den noen gang har vært. har man først startet, blir man fort avhengig.

 

 

Når man legger en glasscoating, som Turtle Wax Clear Vue Rain Clear, er klargjøringen utrolig viktig for et godt resultat. Slurver man med dette, vil resultatet ikke bare blir av kortere varighet, men man kan også oppleve å få dis/dugg på ruta dersom man bruker vindusviskerne, eller at vindusviskerne hopper. 

Clear Vue Usynlig Vindusvisker Kit innheolder

Turtle Wax Clear Vue Rain Clear 300 ml.

”Den usynelige vindusvisker”. Et suverent produkt som gir en vann- og smussavvisende overflate på ruter, speil, lykteglass med mer. Lager et superglatt, vannavstøtende belegg utvendig på bilens vinduer som gjør at vannet blåses av ved kjøring.

 

Turtle Wax Clear Vue Rain Clear avviser regn, snø og sludd. Også egnet for bruk på speil, MC-visir og vinduer i båt/campingvogn.

Turtle Wax Glass Clean, 400 ml.

Turtle Wax Glass Clean er et skum som henger meget godt på vertikale flater og dermed gir en mer langvarig virkning på veisrøv, skitt, saltrester etc.

Gloss Factory Window Scrub Pad

I kombinasjon med glassrensen fra Turtle Wax er denne svampen hele nøkkelen til susess for dette settet. Med den spesielle renseeffekten i svampen, som kombineres med virkningen fra glassrensen, vil du rengjøre glassoverflaten på et nivå som gjør at Rain-X får optimal heft. Dette sikrer lang levetid og ikke minst en ren, krystallklar overflate.

 

Med i settet følger også 2 stk kvalitets mikrofiberkluter.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Speil, Glass og lykter
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Turtle Wax
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Turisimo
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H225 - Meget brannfarlig væske og damp
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H336 - Kan forårsake døsighet eller svimmelhet
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H229 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H336 - Kan forårsake døsighet eller svimmelhet
Produsent Turtle Wax
Type Beskyttelse
Type Svamper og vaskehansker
Type Rens
Type Kluter


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Evert05.05.2021Upassende?
Clear Vue Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!Godt produkt. Viktig med skikkelig rens av både rute og viskere. Manglet en klut i pakken og trekker derfor en stjerne
Asgeir03.05.2021Upassende?
Clear Vue Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!Kjempefornøyd med clearvue, lett å legge og gir god effekt
Clear Vue Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!Fikk kun clear vue og microfiberklutene. Svampene og Glassrensen fikk jeg ikke med.
Clear Vue Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!Kontaktet Garasjetid for å sjekke at dette kunne brukes i en garasje med temp +7. Ikke noe problem var svaret, måtte bare beregne litt lengre tid. Farlig resultat, enda jeg fulgte oppskriften nøye og beregnet god tid. Grå film som er skummel i mørket med biler i mot. Fikk etter purringer råd om å rense ruta for å bli kvitt belegget. Trua på Garasjetid sine salgsvideoer ble borte i prosessen.
Clear Vue Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!Fulgte instruksjons video helt og holdent. Skiftet til og med pussere for å unngå grå striper når pusserne går. Igjen skuffende resultat. Passer nok best på sidevinduer.
137487