133393

Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax Kit

Vaskepakke for Hybrid Solutions serien

Varenr: 158376-bun
898,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Uansett hvilken beskyttelse du har på bilen, ønsker du den skal vare så lenge som mulig. Den glatte, glinsende overflaten med kraftig vannavvisende effekt gjør ikke bare bilen penere å se på, men gjør også at den holder seg ren lenger!

 

Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax fungerer bra alene, men er best for deg som har coating eller annen type sealer på bilen din, som du vil gi lenger levetid. Har du lagt Hybrid Solutions coating, er denne et must. Du vil elske den!

 

Det å vaske bilen handler om mer enn å bare få den ren. En ren bil er jo ikke skikkelig ren før den også skinner og gir en god vannavvisende effekt. Turtle Wax Ceramic Wash & Wax er utviklet for å gjøre tørkeprosessen lettere og etterlate dybde, glans og en uslåelig beskyttelse fra en bilsåpe.

 

Turtle Wax Ceramic Wash & Wax er ypperlig å bruke alene på en hvilken som helst bil, uansett hvilken beskyttelse du har fra før. Du vil oppleve at den gir mer dybde i glansen og forlenger levetiden på den voks, sealer eller coating du har på bilen fra før.

 

Turtle Wax Ceramic Wash & Wax er perfekt til å bruke på biler som er behandlet med andre produkter i Hybrid Solutions serien fra før. Har du f.eks. polert bilen med Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax og/eller lagt Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating som beskyttelse, er denne såpen som skapt for dette. Ja, seriøst. Det er det den er skapt for!

 

Hybrid Solutions Ceramic Wash and Wax er kjemisk forbedret med superhydrofobe egenskaper og SiO2-polymerer for å skape en holdbar beskyttelse for både coatede og ucoatede biler. Disse to kjemiske egenskapene, SiO2 og hydrofobisitet, blandes unikt sammen for å øke vannperlene. Dette gjøres ved å skape overflatespenning slik at produktene holder seg nærmere overflaten og “limes” i ett med klarlakken slik at ingenting kan påvirke klarlakken. Forbindelsen av SiO2 og hydrofobisitet gir også kjemikaliebestandig beskyttelse i opptil måneder! Det betyr beskyttelse mot skitt, vann og UV-stråler i lang tid.

Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax Kit inneholder

  • Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax, 1,42 liter
  • Turisimo Wool Washmitt
  • Gloss Factory Magic Towel
  • Gloss Factory Foam Booster

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Turtle Wax
Gruppe 3 Turisimo
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H318 - Gir alvorlig øyeskade
  • H412 - Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann
Produsent Turtle Wax
Type Bilshampo
Type Svamper og vaskehansker
Type Skumsåpe
Type Håndklær


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
133393