Turtle Wax Clayshine Blank bil med superglatt overflate

Turtle Wax Clayshine

Blank bil med superglatt overflate

Varenr: 158159_bun
379,-Kampanjepris
Veil.528,-
-+
46 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dersom du har en bil som er vankelig å holde ren. Dvs. det kan virke som om skitt bare suger seg fast til lakken, og når du vasker bilen så blir den aldri helt tørr etter tørking med tørkehåndkle. Da har du sansynligvis en bil som ikke er så veldig blank heller.

 

Dette kan skje alle biler, selv om du er flink til å vaske regelmessig. Mekanisk partikkel forurenseing fester seg i lakken og sitter fast og danner en ru overflate. Når du kjenner på overflaten av lakken etter vask, vil du kjenne at oveflaten ikke er glatt. Spesielt på sidene av bilen.

Turtle Wax Clayshine henter frem glansen igjen

 

For å fjerne denne forurensingen som gjør lakken ruglete, nuppete, matt eller hva vi skal kalle det, så må du bruke clay. Clay trekker ut partikler som bremsestøv, flyverust og piggdekkerester. Dessuten fjerner clay rester etter sevje fra trær, asfaltsester og annen skitt som normalt er svært vanskelig å fjerne. det er denne forurensingen som gjør at lakken ikke er glatt og ikke skinner så bra som den både kan og burde.

Ved å fjerne dette får du tilbake glansen!

Vær obs på at dersom lakken er oksidert, vil du ikke få den blank igjen med denne metoden. Man fjerner heller ikke riper eller lakkskader med clay. det du gjør med clay er rett og slett å dyprense lakken. Ofte ser lakken nypolert ut allerede etter du har clayet. Andre ganger må du polere etter du har brukt clay for å fjerne oksidasjon, riper eller andre skader i lakken.

Turtle Wax Clayshine inneholder:

Turtle Wax Clay Bar 100g

Er du på jakt etter en spailblank, glatt overflate på bilen din? Da starter jobben med clay.  Turtle Wax Clay Bar 100g er enkel å bruke, og vil etterlate en feilfri finish som forberedelse til voksing eller polering. Den ikke-slipende leiren (clay) fjerner vanskelig overflateforurensninger når du gnir den over overflaten på en nyvasket bil. 

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating er designet av entusiaster og laget for den mest kresne detailer. Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating gir helt vill vannperling og kjemisk beskyttelse i opptil et år. Enklere har det aldri vært å legge en keramisk coating.

Den keramiske spraycoatingen er så enkelt å bruke at det kan gjøres med en håndbevegelse. Dette produktet leverer utrolig glans og beskyttelse som vil vare opptil ett helt år! Best resultat får du alltid om du gjør grunnarbeidet grundig ved å også polere bilen før du legger denne, men om du vil ta "snarveien" og legge den rett på etter vask, vil du likevel få bede dybde og glans i lakken - i tillegg til den imponerende vannperlingen i lang, lang tid!

3 stk. Mikrofiber Diamond Finish

Klutene har en mikrofiberblanding på 80% Polyamid og 20% Polyester og er på 300gsm som gir en god blanding for rengjøring.

Klutene egner seg til det du ønsker. Som navnet tilsier er de universale og vi liker å bruke de til interiør, lakk og felger. Dette er klutene som skal bli arbeidshesten din og hjelpe deg til alle oppgaver.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
132948