131682 131682 131682

Turisimo Wash & Clay Mitt

Vaskehanske med skånsom clay

Varenr: 18147117090045471715
449,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turismo Wash & Clay Mitt er en genial vaskehanske som lar deg skånsomt vaske bilen og fjerne nupper i lakken.

 


Turisimo Wash & Clay Mitt har myke og tjukk chenille mikrofiber på vaskesiden som gir deg god glid over overflaten og en skånsom vask. Chenille Mikrofiberen vil ta til seg forurensinger og slippe det fra seg når du skyller den i såpevannet. Dette gir deg en skånsom og effektiv håndvask av bilen.

På den andre siden av vaskehansken finner du et mykt syntetisk clay materialet. Denne siden bruker du for å fjerne nupper i lakken effektiv med såpevannet som gir god glid på overflaten.

Fordelen med denne vaskehansken er at du han både vaske og fjerne nupper underveis uten å måtte finne frem annet utstyr. Den perfekte vaskehanske for deg som liker å gjøre ting enkelt og ukomplisert.

 

Denne vaskehansken må vaskes for hånd. Kan ikke vaskes i maskin.

 

Alle Turiusimo mikrofiber produkter er laget av resirkulert plast, kalt rPET.

Slik tar du best vare på vaskeansken din

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Turisimo
Produsent Turisimo
Type Svamper og vaskehansker


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo Wash & Clay MittVaskehanske med skånsom clayPerfekt vaske hanske. Gjør fjerning av partikler/nupper på lakken til en lek og sparer masse tid og krefter. Pass på å ha skikkelig med vaske vann på lakken slik at hansken glir lett.
Tor13.10.2021Upassende?
Turisimo Wash & Clay MittVaskehanske med skånsom clayDette er min go-to-hanske når en skikkelig skitten bil skal rengjøres, eller når jeg trenger å fjerne trafikkfilm eller belegg fra rutene. Hentet en uvasket bil fra anti-rust-behandling, og hele bilen var dekket av en seig spray -film/tåke. Tok en grundig avfetting og vasket så bilen med denne hansken og Super Slick Soap. Fjernet filmen helt fint, og jeg ble ikke annet en imponert. Anbefales!
Turisimo Wash & Clay MittVaskehanske med skånsom clayGenialt med clay på ene siden👍🏼👍🏼
Turisimo Wash & Clay MittVaskehanske med skånsom clayDenne er totalt ubrukelig, når jeg skulle gå over med Clay delen så fikk jeg svarte flekker i lakken etter clayen. jeg brukte såpevann med mye såpe og clayen hadde god glid. Masse ekstra jobb med å få bort merkene etter clayen. Dette produktet burde ikke vært ute for salg.
Turisimo Wash & Clay MittVaskehanske med skånsom clayUbrukelig svamp. Styr unna. Hadde hadde masse vann med såpe. Fikk svarte merker fra gummien. Enda mer jobb for å få de merkene vekk.
Turisimo Wash & Clay MittVaskehanske med skånsom clayVeldig supert å ha en stor overflate for vaske-delen, og for clay, men selve hansken er litt for stor met tanke på grep. Den har en enkel strikk inne i hansken, noe som gjør at man fort blir sliten når man drar over bilen og skyller hansken i bøtten. Ellers gir den et flott resultat.
Turisimo Wash & Clay MittVaskehanske med skånsom clayFin vaske hanske kan bli litt tung å vaske med. Clay delen funket til en rask vask men vil anbefalle å bruke claybar til de mest pirkete.. vaske hansken har stropper innvendig slik at fingrene dine holdes på plass det er fint. Fin hanske som gjør jobben for deg. Husk å bruk en egnet såpe.. feks super slick soap fra turissimo.
131682