Turisimo Fabric Coat

Turisimo Fabric Coat

Tekstilcoating med høy ytelse, 500ml

Varenr: 1722027090055173050
298,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Fabric Coat: Den Ultimate Tekstilimpregnering for Din Bil

Bilkjøring handler ikke bare om ytelse, det handler også om å nyte komforten i bilens interiør. Med Turisimo Fabric Coat kan du være trygg på at bilens tekstiler er optimalt beskyttet og alltid ser like gode ut som den dagen de var nye. 

 

 

Turisimo Fabric Coat er et revolusjonerende produkt innen tekstilimpregnering. Den bruker toppmoderne nanoteknologi for å skape en usynlig, men robust, barriere mellom stoffets fibre og de skadelige elementene i omgivelsene. Enten det er smuss, flekker eller væsker, er denne unike impregneringen designet for å beskytte bilens interiør mot alle typer skade.

 

Utviklet for å tilby den mest effektive beskyttelsen, fungerer Turisimo Fabric Coat ved å motstå og avvise skadelige partikler i stedet for å absorbere dem. Denne teknologien sikrer ikke bare at tekstilene forblir rene og pene, men også at de forlenger levetiden. Dessuten opprettholder den stoffets opprinnelige utseende og tekstur, og sørger for at bilen din alltid er like innbydende som første gang du satte deg inn i den.

 

For å oppnå maksimal effekt, er det anbefalt å rengjøre tekstilene grundig før påføring. Spray Turisimo Fabric Coat jevnt over tekstilet og la det tørke. En gang fullt tørt, vil stoffet være optimalt beskyttet mot daglig slitasje og uventede søl.

 

I tillegg til å beskytte tekstilene i bilen, er Turisimo Fabric Coat også ideell for bruk på andre tekstilflater, inkludert møbler, tepper, og gardiner. Med Turisimo Fabric Coat kan du ha ro i sjelen, og vite at interiøret ditt er beskyttet med den beste impregneringsteknologien på markedet.

Turisimo Fabric Coat og Alcantara: En Perfekt Kombinasjon

Turisimo Fabric Coat er ikke bare begrenset til tradisjonelle tekstiler, det er også perfekt egnet for bruk på Alcantara. Alcantara, kjent for sin unike mykhet og luksuriøse utseende, er et spesielt materiale som krever nøye vedlikehold for å bevare sin opprinnelige kvalitet og skjønnhet.

 

Påføring av Turisimo Fabric Coat på Alcantara vil ikke bare beskytte det mot smuss, flekker og væsker, men vil også bidra til å bevare stoffets unike tekstur og utseende. Den spesialdesignede formelen skaper en usynlig beskyttelsesbarriere som bidrar til å bevare Alcantara overflaten mot tidens tann og daglig slitasje.

 

I tillegg til å beskytte mot skadelige stoffer, gir Turisimo Fabric Coat også en effektiv beskyttelse mot UV-stråling, noe som kan bidra til å forhindre falming og forringelse over tid. Med sin enkle påføringsprosess og langvarige beskyttelsesegenskaper, er Turisimo Fabric Coat den ideelle løsningen for vedlikehold av Alcantara.

 

Gi ditt Alcantara den beskyttelsen det fortjener med Turisimo Fabric Coat. Opplev forskjellen med vår høykvalitets tekstilimpregnering, designet for å gi maksimal beskyttelse og bevare skjønnheten og holdbarheten til dine verdifulle tekstiler.

Turisimo Fabric Coat: Universell Beskyttelse for Alle Tekstiler

Turisimo Fabric Coat er ikke bare begrenset til bilinteriør. Med sin avanserte formel og universelle anvendelighet, kan denne impregneringen også brukes på en rekke andre tekstiler. Den beskytter effektivt mot UV-stråling, hindrer vanninntrengning, og hjelper med å bevare tekstilens styrke og holdbarhet. 

Cabriolet Tak

For bilentusiaster med cabrioletbiler er Turisimo Fabric Coat en uvurderlig investering. Ved regelmessig påføring hjelper den med å holde cabriolet-taket i topp stand, beskytter mot vanninntrengning og motstår skadelige UV-stråler som kan falme fargen og svekke fibrene over tid.

Båtkalesjer

Båtkalesjer er konstant utsatt for sol, saltvann, og vind. Turisimo Fabric Coat legger til et ekstra lag med beskyttelse, forhindrer vanninntrengning, reduserer solskader og hjelper til med å forlenge kalesjens levetid.

Telt

Uansett om du er en ivrig camper eller bare liker å ha en utendørs luksus en gang i blant, kan Turisimo Fabric Coat bidra til å beskytte teltet ditt mot vær og vind. Det forhindrer vanninntrengning, beskytter mot UV-stråler, og opprettholder teltets styrke, slik at du kan fortsette å nyte dine utendørs eventyr.

Andre Tekstiler

Turisimo Fabric Coat kan også brukes på et bredt spekter av andre tekstiler, som utemøbler, parasoller, gardiner og mer. Denne impregneringen gir en høy grad av beskyttelse mot værforhold, forlenger stoffets levetid, og hjelper med å bevare teksturens utseende og følelse.

 

Ved å bruke Turisimo Fabric Coat kan du ha ro i sjelen, og vite at dine verdifulle tekstiler er beskyttet mot elementene. Opplev forskjellen med Turisimo Fabric Coat - din allsidige løsning for tekstilbeskyttelse.

Slik bruker du Turisimo Fabric Coat

Forbered tekstilet

Begynn med å rengjøre tekstilene som skal behandles grundig. Fjern alle typer smuss, flekker og støv som kan hindre impregneringen fra å treffe stoffets fibre direkte.

Påfør Turisimo Fabric Coat

Rist flasken godt før bruk. Spray deretter produktet jevnt over tekstilflaten. Sørg for å dekke alle områder, men unngå å mette stoffet. Det er bedre med flere lette lag enn ett tungt lag.

La det tørke

Etter påføring, la Turisimo Fabric Coat tørke naturlig. Dette kan ta flere timer, avhengig av luftfuktigheten og temperaturen i rommet. Det er viktig å gi stoffet tid til å tørke helt, da dette sikrer at impregneringen fester seg ordentlig til fibrene. Beregn minimum 12 timer.

Tørk av overflødig produkt

Hvis det er noe produkt som ikke har blitt absorbert etter tørking, tørk det bort med en ren, tørr klut.

Inspeksjon

Etter at stoffet er tørt, bør du inspisere arbeidet. Hvis det er noen områder som ser ut til å ha mindre beskyttelse, gjenta prosessen. Husk at det er bedre å påføre flere tynne lag enn ett tykt.

Turisimo Fabric Coat gir optimal beskyttelse i opptil 12 måneder, avhengig av bruken. For best resultat anbefales det å påføre impregneringen på nytt en gang i året. Gled deg over et rent og pent interiør med langvarig beskyttelse med Turisimo Fabric Coat.

 

Vi anbefaler ikke å bruke Turisimo Fabric Coat på glatt skinn.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184064