Turisimo Undercarriage Foamer Skumkanon for underspyler Turisimo Undercarriage Foamer Skumkanon for underspyler Turisimo Undercarriage Foamer Skumkanon for underspyler Turisimo Undercarriage Foamer Skumkanon for underspyler Turisimo Undercarriage Foamer Skumkanon for underspyler Turisimo Undercarriage Foamer Skumkanon for underspyler Turisimo Undercarriage Foamer Skumkanon for underspyler

Turisimo Undercarriage Foamer

Skumkanon for underspyler

Varenr: 1714937090055173012
1 249,-
-+
100+ stk på lager
Delbetaling fra 150,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Undercarriage Foamer er et revolusjonerende produkt innen bilvask som lar deg skumme undersiden av bilen din.

 

 

Det å spyle under bilen med en underspyler er det mange som har fått øynene opp for, men man føler forsatt at man ikke får vasket godt nok uten kjemi. Turisimo har nå løst problemet og vi kan med stolthet presentere Undercarriage Foamer fra Turisimo. Dette utstyret kan kobles til Turisimo Undercarriage Washer og lar deg enkelt påføre f.eks høy alkaliske skumsåper under bilen din for å rengjøre ekstra godt. Ikke bare kan du påføre skumsåper, du kan også påføre konsentrert mikroavfetting, saltfjerner, skumsåper og skumforseglinger.

 

Fordeler med Undercarriage Foamer

  • Passer på Turisimo Undercarriage Washer
  • Lar deg påføre en rekke forskjellig kjemier på undersiden av bilen
  • Komplett sett
  • Enkel tilkobling
  • Lager tykt skum
  • Følger med 4 stk 60 grader skumdyser og overganger

Undercarriage Foamer fra Turisimo gir deg altså nå muligheten til å ta en hel fullverdig vask under bilen din helt uten å måtte bøye deg ned eller sitte på knærna.


Det medfølger 4 stk 60-graders lavtrykkdyser som er beregnet for å påføre skum og annen kjemi. Det er viktig å huske på at disse må benyttes for best resultat, du vil ikke kunne oppnå samme kvalitet på skummet ved bruk av standard 25/40 graders høytrykkdyser. Bland kjemien slik som du ville gjort i tradisjonell skumkanon og monter på underspyleren.

 

Merk: Flaske følger ikke med. Du kan kjøpe Turisimo Foam Bottles Deluxe her.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183270