Gloss Factory Skumforsegling Lakkforsegling til skumkanon, 1 liter

Gloss Factory Skumforsegling

Lakkforsegling til skumkanon, 1 liter

Varenr: GFFW7090055171865
179,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

 

Gloss Factory Skumforsegling er en syntetisk lakkforsegling, som påføres med skumkanon etter vask. Gloss Factory skumforsegling vil forsterke en allerede eksisterende coating eller lakkforsegling. Men den vil også gi en ubeskyttet overflate god beskyttelse og vannavisende egenskaper.

 

 

Ikke bare vil Gloss Factory Skumforsegling gjøre bilen din beskyttet, den vil også bli enklere å holde ren og kan kanskje viktigst av alt, den gjør bilen skikkelig blank.  Du vil få en bil som ser nyvokset ut etter bruk av Gloss Factory Skumforsegling.

 

Gloss Factory Skumforsegling er genialt laget, da den legges på bilen rett etter vanlig vask. Påfør med skumkanon over hele bilen og la den virke i 3-5 minutter, spyl så godt av hele bilen. Gloss Factory Skumforsegling gir en god og langvarig beskyttelse på glass, felger, lakk, plastikk og alle andre utvendige overflater. Vi anbefaler at du spyler godt og lenge etter påføring, for å være sikker på at alle rester er skylt bort. Vi anbefaler alltid å tørke kjøretøyet etter vask.

 

Hvis du bruker Gloss Factory Skumforsegling 1 gang i måneden, vil du alltid ha godt beskyttet og blank bil, super enkelt og raskt!

 

Blandingsforhold

Vi anbefaler 1-2 dl med Gloss Factory Skumforsegling i en skumkanonflaske på 1L. Fyll opp med vann først, så topp med skumforseglingen, dette for å unngå skumdannelse i flasken. Blandingsforholdet kan variere litt etter hvilken skumkanon/høytrykkspyler man bruker

  

Slik bruker du Gloss Factory Skumforsegling:

 

  • Ta en god berøringsvask
  • Mens bilen er våt etter avspyling ved vask, skum på Gloss Factory Skumforsegling
  • La produktet virke 3-5 minutter
  • Spyl godt av og tørk kjøretøyet med et godt mikrofiberhåntkle.
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143380