Sonax Metode - Sommer og Høstvask

Sonax Sommer og Høstvaskpakke

Fjern fugleskitt, insekter og sevje

Varenr: 170689_bun
549,-Kampanjepris
Veil.1 118,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Sonax Sommer og Høstvaskpakke tar deg gjennom en "vanskelig" periode når det gjelder bilvask. Det vi kaller organisk skitt (fugleskitt, selvje, veistøv etc) har en tendens til å sette seg ekstra hardt, og mange tenker at man her må gå på med en sterk avfetting. det hjelper faktisk ingenting.

 

Tradisjonelle avfettinger er konstruert for å oppløse olje og asfaltrester (fossil skittt/ forurensing), og har liten påvirkning på organisk skitt. Dette har Sonax løst ved å konstruere dedikerte produkter som løser de utrfordringer vi har sent om sommeren og langt utpå høsten. Med denne pakken løser du effektiv opp fugleskitt, insektrester, sevje m.m.

 

 

SONAX Power Clean

 

Ekstremt alkalisk, svært effektivt rengjøringskonsentrat for kraftig forrensing. Dette er en alkalisk avfetting (sterk såpe) og må ikke sammenlignes med petrokjemisk avfetting. Sonax Power Clean er effektiv mot smuss og samtidig svært skånsom mot eksisterende voksbeskyttelse. Anbefales for deg som vasker bilen jevnlig og ønsker å bli kvitt trafikkfilm, skitt og smuss, men beholde voksbeskyttelsen vask etter vask.

 

SONAX Insect Star

 

Effektiv insektrens som raskt og skånsomt fjerner den mest gjenstridige insektresten på frontlykter, frontruter, lakk og plast. Skånsom på alle berørte overflater.

Sonax Insect Star trenger effektivt gjennom og løsner fastbrente insektrester, noe som gjør det enkelt å fjerne uten å skade lakk eller glassflater. SONAX Insect Remover er formulert uten bruk av løsemidler eller syrer, noe som gjør at den er helt trygg for praktisk talt alle utvendige overflater, inkludert lakk, glass, krom, plast og gummilister.

 

 Gloss Factory Foam Booster

 

Gloss Factory Foam Booster er et uvanlig morsomt produkt.

Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

 

Sonax Glans Shampo

 

SONAX Intense Gloss Shampoo gir bilen en utrolig glans etter bruk, uten at den etterlater noe voks på overflaten. SONAX Intense Gloss Shampoo er fortrinnsvis en bøttesåpe, men kan fint brukes både i skumkanon og i bøtten. Flasken er på hele 1L, så her får du mye for pengene. Jo oftere man vasker, jo mer glans får man fra SONAX Intense Gloss Shampoo. Vi anbefaler å vaske med en god mikrofiber cenille svamp.

 

Sonax Xtreme Spray & Seal

 

Keramisk sprayforsegling som sprayes på umiddelbart etter vask, mens bilen fortsatt er våt. Spray over hele bilen og skyll. Gir en ekstremt perleeffekt og styrker enhver keramisk beskyttelse.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182343