Startpakke maskinpolering A Maskinpolering for detailer og proff

Startpakke maskinpolering A

Maskinpolering for detailer og proff

Varenr: 159019_bun
6 598,-Kampanjepris
Veil.8 999,-
-+
1 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er virkelig godbiten av en komplett poleringspakke. Rupes LHR15 MKIII revolusjonerte en hel bransje når den kom og har i dag satt standarden for det vi ser på som top-class poleringsmaskin. Når vi parer dette med kvalitetsputer fra Turisimo og polish fra Menzerna, en av verdens ledende innen polish, blir ikke dette annet enn en virkelig toppakke!

 

 

Rupes setter standard inne poleringsmaskiner, mens Menzerna er de som virkelig setter standarden innen polish! Perfekt kombinasjon med Turisimo høykvalitetsputer!

I Rupes BigFoot LHR15MKIII Complete finner du

 

Rupes Bigfoot LHR15 MKIII

Rupes Bigfoot (LHR15MKIII) DA poleringsmaskin ble designet med tanke på detailer/ entusiast markedet. Den har en ekstra stor oscillering på hele 15mm og var den maskinen som satt standarden for DA poleringsmaskiner for noen få år siden. Nå har den kommet i helt ny oppdatert versjon. MKIII er nyeste versjon av Rupes LHR15.

 

Det å ha så stort utkast/ oscillering betyr at Rupes BigfootLHR15MKIII kan arbeide på et større område, noe som igjen kutter arbeidstiden, samtidig som du opprettholder fleksibiliteten til å jobbe rundt konturene til kjøretøyet. Dette sammenlignes med en standard DA poleringsmaskin som generelt har en 8mm bane.

Tekniske spesifikasjoner

  • Kraftig 500w motor
  • Speed control soft start
  • 15mm utkast
  • Bakplate på 125mm
  • 1500 – 4000 RPM
  • Vekt: 2.3kg

Menzerna Heavy cut 400 GREEN LINE

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line VOC Free er en meget effektiv og allsidig polish da den passer alle typer lakk. Den er lett og tørke av, og kan brukes på store flater, samt at den gir lavere risiko for feil. Den er likevel så grov at man skal bruke den med omhu ved bruk med roterende maskin. Kan brukes både med roterende og eksenter-maskin (DA), samt for hånd.

 

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green line er konstruert for korreksjon av klarlakk og eliminerer slipemerker ned til 1200 struktur. Den fjerner merker etter slitasje meget effetivt på brukte kjøretøy, samtidig som den etterlater høy glans. Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line brukes fortrinnsvis med en hard skumpute eller med lammeullspute. Polishen har slipegrad 9 og glansgrad 7 (på en skala fra 1 – 10, hvor 10 er maks).

Menzerna Medium Cut Polish 2500

Få to-trinns resultater med Menzerna 2500! Menzerna Medium Cut Polish 2500 er en polish som er laget for å produsere en fantastisk glans, på mye kortere tid enn en to trinns polish, som du kanskje er vant til. Med Nano teknologi og med en spesielt konstruert cutting evne, klarer denne å levere både lakk-korrigering og en eksepsjonell glans i en operasjon!

 

Menzerna PF 2500 er konstruert for å polere bort lette lakkfeil og forsterke lakkens glans i en operasjon. Den vil fjerne moderat til middels swirls, vannflekker, og lette riper. Deretter kommer bonusen, 2500 polrer lakken til en imponerende høy glans, noe de fleste poleringsmidler med denne cut'en trenger et steg 2 for å klare. som du forventer fra 2-stegs polish. Menzerna PF 2500 er en silikonfri polish som støver lite. Akkurat som alle Menzerna polisher, bør Power Finish PF2500 påføres med en poleringsmaskin for best resultat.

Menzerna Super Finish Plus 3800

Menzerna Super Finish Plus 3800 inneholder super fin spesialutformet mikropolerings granulater som trygt og effektivt fjerner microswirls, hologrammer og «kjøregater» fra tidligere steg i poleringen, dette for å få den ultimate finishen før du legger din lakkbeskyttelse.

 

Dette er en av markedets fineste finish polisher! Den etterlater seg en finish med så mye dybde, speil effekt og glans at det til tider kan være vanskelig å tro det du ser. Dette er produktet for både profesjonelle og entusiaster som streber etter perfeksjon, dette er et "må ha!" produkt.

 

Menzerna Super Finish Plus 3800 er så unik for Menzerna at dette er ett produkt de holder helt for selv. Menzerna Super Finish 3800 kan brukes med oscilerende eller roterende poleringsmaskin og selv for hånd.

Chemical Guys 3X Hardcore Carnaubawax

Chemical Guys 3X Hardcore er en meget potent hardvoks med høyt carnaubainnhold og lav pris! 3X Hardcore er ofte voksen førstegangskjøpere velger når de ønsker å starte med mer seriøs bilpleie, eller når du ønsker en rimelig voks som du kan bruke så ofte du ønsker.

Med denne får du altså varmen og gløden til en carnauba voks, men også blankheten til en forsegling. Bilen må være skikkelig ren før påføring, vi anbefaler å gå over med en lakkrens for maskin eller hånd før påføring av voksen.

Krukken inneholder i tillegg ca. 240 ml voks, noe som faktisk er nesten 20% mer enn konkurrerende merker.

Turisimo Poleringsputer

Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. 

 

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. 

Åpen celle teknologi

Puten du velger til polering med DA-maskin bør helst ha åpen celle struktur som gjør at polish, lakk som er slipt av og luft trekker inn i puten. Dette gjør at du opprettholder en bedre poleringseffekt når du polerer og samtidig blir ikke puten like varm. Turisimo har åpen celle teknologi og måten du kan teste dette på putene dine er å blåse luft igjennom. Får du enkelt blåst luft igjennom puten med munnen din er det åpen celle teknologi.  

Turisimo poleringspute er kun 16mm tykk

Samtidig har Turisimo laget tynne puter som er kun 16mm tykke. Hvorfor spør du kanskje? Jo, en tynnere pute vil ha mindre materiale den skal forsyve frem og tilbake under bruk på en Dual Action maskin. Dette har 2 store fordeler. Den første fordelen er mindre masse gir mindre varmegang. Putene vil holde seg kjøligere og være mer stabile når de blir varme. 

 

Den andre fordelen er at pute opprettholder en høyere rotasjon. Dual Action maskiner er avhengig av å rotere fritt samtidig som den oscillerer. Med mange puter kan dette være et problem rundt kanter og bøyer på paneler. En tynnere pute som denne puten fra Turisimo vil hjelpe deg å opprettholde denne rotasjonen. Og som bonus føles puten mye mer stabil. 

 

 

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
134995