Nybegynner Perfection Polish Kit Maskinpolering gjort enkelt!

Nybegynner Perfection Polish Kit

Maskinpolering gjort enkelt!

Varenr: 173195_bun
2 840,-
-+
3 stk på lager
Delbetaling fra 176,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Ønsker du å gi bilen din en skinnende overflate uten stress og komplikasjoner? Da er CarWise Nybegynner Perfection Polish Kit det perfekte valget for deg! Dette kitet kombinerer en brukervennlig CarWise DA 8 Poleringsmaskin med førsteklasses produkter som gir deg en enestående glans. Nå kan du enkelt oppnå profesjonelle resultater på egen hånd.

CarWise DA 8 Poleringsmaskin - Din Poleringspartner!

Ingen tidligere erfaring med polering? Ingen problem! CarWise DA 8 Poleringsmaskin er spesielt designet for nybegynnere som ønsker å starte poleringsreisen sin med suksess. Med en oscillerende bevegelse som etterligner håndbevegelsen din, gir denne maskinen en jevn og effektiv polering. Den trinnløse hastighetskontrollen (3000 - 6300 omdr./min) gir deg full kontroll og et feilfritt resultat hver gang. Maskinen leveres med en myk poleringspute og en hendig oppbevaringsbag.

Utmerket for Nybegynnere!

CarWise DA Poleringsmaskin 8mm har en 8 mm utkast, som gir nybegynnere den perfekte balansen mellom enkelhet og kvalitet. Den er enkel å håndtere og vil gi deg mestringsfølelse allerede på første forsøk. Med kvalitetskontroll og europeisk produksjonssstandard, er denne maskinen av høy kvalitet og pålitelighet.

Kitet Inkluderer

  • Carwise DA 8 Poleringsmaskin inkl. myk pute og bag
  • 6 stk poleringsputer fra Gloss Factory
  • Chemical Guys P4 Precision Paint Perfection Polish (473 ml) - Fjerner små vaskeriper og etterlater en strålende finish.
  • SONAX Xtreme Spray & Seal (750 ml) - Enkel keramisk lakkforsegling - spray på, tørk av!
  • Håndpads og mikrofiberklut - Skånsomt tilbehør for delikate overflater, sikrer et feilfritt resultat.

 

Dette er din sjanse til å skape en skinnende biloverflate uten stress. CarWise Nybegynner Perfection Polish Kit gir deg alt du trenger for å komme i gang med maskinpolering på en enkel og effektiv måte. Bestill kitet i dag og se glansen komme til live!

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
185113