Grundig nedvask uten skumkanon Fjern asfalt og flyverust effektivt

Grundig nedvask uten skumkanon

Fjern asfalt og flyverust effektivt

Varenr: 169844_bun
477,-Kampanjepris
Veil.749,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Det er ikke alle som har, har lyst på eller har skumkanon tilgjengelig. Du kan utføre en like grundig vask, uten å ha spesialutstyr som skumkanon og en kraftig høytrykkspyler. Med denne pakken gir du bilen en skikkelig vårklargjøring, en nedvask før du skal polere eller bare en skikkelig god vask av en veldig skitten bil.

 

 

Grundig nedvask uten skumkanon inneholder

Turtle Wax M.A.X Power Car Wash Shampoo, 1,42 liter

Turtle Wax M.A.X Power Car Wash Shampoo er en ny generasjon bilshampo! For første gang kan du justere pH-nivået etter vaskebehov.

  • Moderat vask: 100 ml. Fjerner lettere smuss og skitt.
  • Aggressiv vask: 200 ml. Fjerner tøffere smuss, skitt, salt og insektsrester.
  • Xtreme vask: 300 ml. Fjerner bremsestøv, fuglskitt og nedfall fra trær.

Gloss Factory Asfalt og Flyverust EXIT, 500 ml.

Gloss Factory Asfalt & Flyverustfjerner er et kraftig produkt som effektivt og enkelt fjerner olje- og asfaltrester samtidig som det løser opp flyverust. Med sin unike formel og tiksotropiske (geleaktige) egenskaper, evner det å henge lenge på alle overflater.  Dette gjør at produktet meget effektivt løser opp så vel olje og asfaltrester, som metallpartikler fra overflaten, slik at du enkelt kan skylle dette av.

 

Gloss Factory Asfalt & Flyverustfjerner inneholder fargeindikator som gjør at du tydelig vil se at det «blør» lilla der det løser opp flyverust, og du vil tydelig se olje- og asfaltrester løses opp i samme operasjon med sin brun/sorte farge.

 

Dessuten alt tilbehøret du trenger

Med i denne vaskepakken følger det med alt du trenger for å gjøre en grundig vask. Inkludert sprayflaske til forvask, en bøtte til berøringsvask og vaskehanske og tørkehåndkle for å få en skinnende ren bil.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180618