Poleringspakke uten maskin Den perfekte poleringspakken

Poleringspakke uten maskin

Den perfekte poleringspakken

Varenr: 162213_bun
1 358,-Kampanjepris
Veil.1 698,-
-+
100+ stk på lager
Delbetaling fra 159,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Åh, knis! Den gjeve Turisimo Poleringspute Fine Cut #4 har vært så populær at den har tatt bena på nakken og er nå helt utsolgt. Men fortvil ikke, vår varefugl tar til vingene igjen og vil returnere med mer av disse etterlengtede poleringsputene den 16. juni.I mellomtiden, hvorfor ikke prøve et liten vri? Vi sender deg Gloss Factory Gul Poleringspute som en gnistrende god erstatning. Du vil ikke engang merke forskjellen - kanskje du til og med faller pladask for den!


Bare for å være sikker, vil vi også sende deg den originale Turisimo Pad Fine Cut #4 når den snubler tilbake til vårt lager. Denne vil altså dukke opp på dørstokken din som en ekstra overraskelse - to poleringsputer for prisen av en!

 

Har du det minste spørsmål, eller kanskje bare lyst til å slå av en prat? Vårt kundeserviceteam er bare en chat, telefonring eller e-post unna. Vi er her for deg!

 

Dette er pakken for deg som allerede har en poleringsmaskin, men mangler kvalitets produkter for å bruke med maskinen. Produktene man bruker med maskinen, har mer å si for resultatet en selve maskinen. Bruker man produkter av dårlig kvalitet, vil også resultatet bli vanskelig å få bra. 

 

Med produktene i denne pakken, vil det bli enklere å få det resultatet du ønsker, rett og slett fordi de gjør en så god jobb. De er både gode å jobbe med og er effektive, så man får tid til andre ting.

 

 

Pakken inneholder:

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143350