Skumpakke for vedlikeholdsvask Mye såpe for pengene inkl. FoamBooster

Skumpakke for vedlikeholdsvask

Mye såpe for pengene inkl. FoamBooster

Varenr: 159114_bun
556,-Kampanjepris
Veil.695,-
-+
68 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

En god vaskepakke for spesielt høst- og vinterhalvåret. I denne pakken får du kraften fra Turtle Wax M.A.X.-power og den skånsomme vaskem med skum gra Glosser Wash & Wax. En kombinasjon som egner seg godt til grundig vadlikeholdsvask. Når vi i tillegg legger ved Gloss Factory Foam ooster, får du en vaskepakke som både kan brukes rett i bøtta, eller som en 2-stegsvask med skumkanon og bøttevask.

 

Turtle Wax M.A.X Power Car Wash Shampoo

Turtle Wax M.A.X Power Car Wash Shampoo er en ny generasjon bilshampo! For første gang kan du justere pH-nivået etter vaskebehov.

  • Moderat vask: 100 ml. Fjerner lettere smuss og skitt.
  • Aggressiv vask: 200 ml. Fjerner tøffere smuss, skitt, salt og insektsrester.
  • Xtreme vask: 300 ml. Fjerner bremsestøv, fuglskitt og nedfall fra trær.

Alle nivåene er basert på 4 ltr. vann.

 

Turtle Wax M.A.X. Power Car Wash Shampoo er for deg som tar bilvask seriøst
Hvis du er blant oss som ser på bilvask som en lidenskap og noe vi tar med aller største alvor, vet du at hvordan du blander såpen er viktig. Og med Turtle Wax M.A.X Power forstår du at oppmålingen er viktigere enn noen gang. Her tilpasser du såpeblandingen ut fra hva slagt skitt du har på bilen, for best mulig resultat. Hver gang.

 

Turtle Wax M.A.X. Power Car Wash Shampoo er den første i sitt slag. Dette er en unik blanding av kjemikalier som lar deg justere pH-nivået basert på hvor mye du heller i bøtta. Det hørs logisk ut, og mange av oss har levd i den troen at dette er sannheten for alle såper. Jo mer såpe vi heller i bøtta, jo mer kraft må det da bli?

 

Nei, det er ikke slik. Vitenskapelig sett endrer ikke mer såpe den faktiske pH-balansen til en såpe. Vasker du f.eks. med en nøytral såpe (som mange av våre såper er) vil den fortsatt være nøytral når du blander den i bøtta. Det er ikke tilfelle for Turtle Wax M.A.X Power. Dette produktet kan du justere til 3 forskjellige nivåer alt ut fra hva ditt behov er i dag.

Gloss Factory Wash & Wax

Gloss Factory Wash & Wax dufter av frisk sitron og gjør hele vaskeopplevelsen bedre. bøttesåpen er svært skånsom mot eksisterende voks/beskyttelse og legger igjen et tynt lag ekte karnaubavoks for ytterligere beskyttelse og glans. Gloss Factory Wash & Wax er den beste bøttesåpen, perfekt til bruk sammen med vaskehanske eller svamp, for en effektiv og skånsom vask.

 

Gloss Factory Foam Booster

Gloss Factory Foam Booster er et uvanlig morsomt produkt. 

 

Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

Slik bruker du Gloss Factory Foam Booster

  • Har du en skumsåpe du skulle ønske skummet litt mer? Ha oppi to korker Foam Booster.
  • Har du en felgrens du ville testet med mer skum i? Ha oppi to korker Foam booster.
  • Skummer såpevannet i bøtten litt dårlig? Ha oppi to korker Foam booster.

 

Gloss Factory Foam Booster har ingen grenser og du kan tilføre det i alt. Vi har funnet det perfekt til såpevannet i bøtten og skumkanonen men fant fort flere områder det passet seg til. Vi begynte å bruke det i en pumpekanne sammen med Gloss Factory All Purpose Cleaner for å øke virketiden når vi vasket utvendig og harde plast overflater innvendig. 

 

Hvorfor burde du ha Gloss Factory Foam Booster?

Vi legger ikke skjul på at skum er gøy og gjør vaskeopplevelsen litt bedre. Skum har også en økende effekt i virkingen av det produkt du bruker det i. Ved å tilføre skum vil produktet hefte bedre på alle overflater - også de vertikale. dette betyr at såpen du blander dette i vil få bedre til til å virke og dermed kan løse vanskeligere skitt. I så måte øker Foam Booster effekten i det produkt du bruker den i. Og som en bonus, vil du kanskje klare å løse skitt med mildere kjemikalier, og dermed sparer du miljøet!

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
137287