Grundig Lakkrens Kit Fjern sevje, insekter og "nupper" i lakk

Grundig Lakkrens Kit

Fjern sevje, insekter og "nupper" i lakk

Varenr: 158494_Bun
308,-Kampanjepris
Veil.459,-
-+
35 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

For at lakken skal skinne, må den være glatt og fri for forurensing. mange typer forurensinger får du ikke vasket bort med vanlig vask. Ofte kan du føle "nupper" i lakken etter du har vasket bilen. dette er mekaniske forurensinger som sitter fast i lakken, som f.eks. flyverust, asfaltflekker, sevje fra trær eller insektrester som har forsteinet seg. 

 

Med Grundig Lakkrens Kit fjerner du slike nupper meget effektivt.

 

 

Grundig Lakkrens Kit inneholder:

Armor All Glass Cleaner

Dette er en glassrens som gir god glid. Glid er viktig for at claykluten skal jobbe så skånsomt som mulig. Vi velger å bruke en glassrens som er speselt utviklet for å rende glassruten på kjøretøy. Denne glassrensen fra Armor All løser opp intektrester og sevje fra trær spesielt godt. dette gjør den perfekt for deg som ønsker å fjerne forurensinger før polering om våren og sommeren. 

 

Gloss Factory All Purpose Microfiber

All Purpose Microfiber kommer i forpakning med 3 kluter i fargene gul, sort og rød. Klutene har en mikrofiberblanding på 80% Polyamid og 20% Polyester og er på 300gsm som gir en god blanding for rengjøring.

Turtle Wax Clay Cloth

Turtle Wax Clay Cloth er en rengjøringsklut med et gummibelegg på den ene siden, som fungerer som leire (clay) til å rense lakken fra gjenstridig skitt som ingen midler har klart å løse. Leiren sitter fast på en klut som gjør bruken veldig enkel. Dette fjerner effektivt forurensninger som insektrester, flyverust, tjære og annen mekanisk forurensing som sitter fast i bilens lakk. Det er viktig å bruke leirekluten sammen med et smøremiddel, f.eks. Armor All Glass Cleaner.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133651