Fra neglisjert til "ny bil" Kit Komplett ansiktsløfting til bilen!

Fra neglisjert til "ny bil" Kit

Komplett ansiktsløfting til bilen!

Varenr: 158178
2 599,-Kampanjepris
Veil.3 798,-
-+
8 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Mange biler går på norske veier hele vinteren uten å bli vasket, eller kanskje kun bli vasket 1 til 2 ganger iløpet av en lang vinter. Når salt, skitt og annet har fått påvirke bilens ytre over så lang tid, er det ikke til å ungå at lakken blir matt, plastdetaljer blir falmet og det vil alltid være en og annen ripe her og der.

 

 

I denne pakken har vi satt sammen alt du trenger for å raskt hente frem bilen, som ligger skjult et sted under fastgrodd skitt og falmede plastdetaljer. Iløpet av et par timers innsats, vil bilen igjen skinne og være blankere enn naboens.

 

Pakken inneholder alle produkter vi bruker i filmen. Tilsett kun vann!

 

Fra neglisjert til "ny bil" Kit inneholder

 • Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer
 • Turtle Wax Clay Sponge
 • Turisimo Degreaser, 1 liter
 • Turisimo Suds Heaven, 4 liter
 • Meguiars Wash Plus
 • Sonax Xtreme WheelCleaner MaxEffect, 750 ml
 • Turtle Wax Scratch Repair & Renew
 • Owatrol Polytrol, 250 ml.
 • Kärcher vaskebøtte
 • 3 stk Mikrofiber Diamond Finish (rosa)
 • Sonax Applicator 6 pk.
 • Gloss Factory Detailing Brushes, 3 pk.
 • Turisimo Heavenly Dry
 • Turisimo Wool Wash Mitt
 • Glosser Xtreme SuperDry Towel 

 

Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer

Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer er detailerspray tatt til en nytt nivå. Den har alt du kjenner fra en detailerspray fra før. Den fjerner lette forurensninger som .eks. vannmerker etter det har regnet, lett pollen osv. Også tilfører den en dybde og glans som man skulle tro kun var mulig etter man hadde lagt voks. På toppen av dette øker den vannavvisning radikalt. Dette er et “må ha” produkt for deg som er glad i skinnende blank bil. Bruk den som fast “inventar” etter du har vasket bilen - for å bevare glans og vannavvisende effekt lenger.

 

I kombinasjon med Glosser Pro Claysvamp fjerner du "nuppene" i lakken og legger beskyttelse i samme operasjon. Raskt, effektivt og meget enkelt. Lakken får tilbake glansen, blir glatt og lettere å holde ren. 

Turisimo Degrease

Turisimo Degreaser er en petroliumsbasert avfetting laget for å fjerne asfalt, tjære og olje på din bil. Avfettingen inneholder emulgator, som bl.a. hjelper avfettingen å fungere like godt på tør som fuktig overflater. Dette er viktig for en avfetting i det nordiske miljøet.

Turisimo Suds Heaven

Suds Heaven er spesiallaget for å løse opp organisk forurensing effektivt uten å skade chrome og høyglanslister. Mange billige skumsåper er basert på et virkestoff som er lut. Dette er et effektivt rengjøringsmiddel men kan ofte skade chrome, metall og høyglanslister. Dette kaller vi ofte alkalisk brann og er veldig irriterende samt kan være vanskelig å utbedre.

 

Turisimo Suds Heaven er basert på mer eklusive råvarer som metasilikat som betyr at dette er et like effektivt produkt men betydelig mer skånsomt mot overflatene du vasker.

Meguiars Wash Plus

Meguiars Car Wash Plus er et innovativt nytt bilvaskprodukt som eliminerer behovet for bøtte. Det et er ikke en spray og tørk "vannløs vask"! Denne superkonsentrerte, lotionlignende vaskekremen legger du direkte på vaskehansken og deretter på lakken! Ingen blanding og gjentatte turer til vaskebøtten din - sannsynligvis den enkleste bilvask du noensinne vil gjøre!

Sonax Xtreme WheelCleaner MaxEffect

Dette er den sterkeste felgrensen fra Sonax, som fjerner tøff og inngrodd skitt på felgene. Syrefritt og skånsomt mot felger, bremseskiver, plast og lakk.

 

Sonax Xtreme Wheel Cleaner Max Effect er en ny forbedret versjon av den kjente feilgrensen fra Sonax. Denne feilgrensen tar felgrens opp til et nytt nivå. Sonax Xtreme Wheel Cleaner Max Effect fjerner enkelt fastbrent, gult bremsestøv, skitt og andre forurensninger som finnes på felgene.

Turtle Wax Scratch Repair & Renew

Den nye Heal & Seal teknologoen fjerner permanent mindre riper, vaskemerker, vann-flekker og uregelmessigheter i lakken.

Owatrol Polytrol

Owatrol Polytrol gir farge og ny glans tilbake på falmende overflater og gir lang holdbarhet. Inneholder ikke silikon. Fornyer gelcoat, plast, stein, marmor, taksten, skifer, aluminium, krom, bronsje, maling, lakk m.m.

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133043