120433

Menzerna Heavy cut 400 GREEN LINE 250 ml

Grovt poleringsmiddel, løsemiddelfri

Varenr: 22200.281.001
269,-
Volum
-+
92 stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line VOC Free er en meget effektiv og allsidig polish da den passer alle typer lakk. Den er lett og tørke av, og kan brukes på store flater, samt at den gir lavere risiko for feil. Den er likevel så grov at man skal bruke den med omhu ved bruk med roterende maskin. Kan brukes både med roterende og eksenter-maskin (DA), samt for hånd.

 

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green line er konstruert for korreksjon av klarlakk og eliminerer slipemerker ned til 1200 struktur. Den fjerner merker etter slitasje meget effetivt på brukte kjøretøy, samtidig som den etterlater høy glans. Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line brukes fortrinnsvis med en hard skumpute eller med lammeullspute. Polishen har slipegrad 9 og glansgrad 7 (på en skala fra 1 – 10, hvor 10 er maks).

 

Den karakteriseres av skreddersydde mineraler med høy ytelsesevne som leverer rask eliminering av slipemerker, og gir uvanlig høy glans til å være en grov polish. Dette gjør Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green line unik i og med at den derfor kan benyttes som en enstegs polish.

 

Menzerna Green Line Produkter Inneholder ingen farlige kjemikalier som kan skade deg, de rundt deg eller miljøet med farlige gasser, kjemikalier eller andre farlige luftbårne partikkler. Menzerna Green Line har fått godkjent en av de strengeste iso sertfiseringene: DIN EN ISO 11890-2 pga. at dette produktet IKKE inneholder noe farlige kjemikalier som ofte er brukt i andre grove poleringsmiddler.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Poleringsmidler
Gruppe 3 Menzerna
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Menzerna
Type Dual Action (Eksentrisk)


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Menzerna Heavy cut 400 GREEN LINEGrovt poleringsmiddel, løsemiddelfriLett produkt å jobbe med som gir en helt fantastisk finish når du Har fått jobbet inn produktet. Dette blir en av mine favoritter til båtpoleringen
120433