120440

Menzerna Liquid Carnauba Protection 1 L

Lakkbeskyttelse M/ Carnuba

Varenr: 22068.261.0014260063012037
477,-Kampanjepris
Veil.681,-
Volum
-+
3 stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Menzerna Liquid Carnauba Protection gir en rå glans og framhver fargen på lakken. Dette er lakkbeskyttelse for entusiasten, en naturlig og organisk lakkbeskyttelse med høyt carnuba innhold. Langvarig og effektiv beskyttelse kombinert med en glatt naturlig følelse og strålende dyp glans.

 

Utviklet for å gi en jevn og glatt overflate med en flott dyp glans. Denne lakkforseglingen vil selv erfarne brukere sette høyt, både i forhold til utseende og kvaliteten på beskyttelsen. Den etterlater en strålende glans og glatt overflate. Effektiv og rask påføring. Beskytter mot miljømessig forurensing med en meget høy andel av premium carnaubavoks. Produktfordelene raskt oppsummert: Strålende dyp glans. Svært holdbar. Rå vannavrenning. Tidsbesparende. Enkel å legge. Langvarig beskyttelse. Veldig høyt voksinnhold av høy kvalitet. Veldig bra dråpedannelse. Silkemyk overflate. Ultimate dyp glans. For påføring med maskin og hånd. 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 3 Menzerna
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Menzerna
Type Voks


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Menzerna Liquid Carnauba ProtectionLakkbeskyttelse M/ CarnubaDenne digger jeg 🤠 utrulig lett å legg på 😊 å lett å tørke av overflod av wax 😊 Gir en utrulig glans og dybde i lakk 😊 Utrulig god beskyttelse 😊
120440