Turisimo Non Marring Clay Bar, 100 g. Fin A+++ Claybar som ikke "marrer"

Turisimo Non Marring Clay Bar, 100 g.

Fin A+++ Claybar som ikke "marrer"

Varenr: 1715457090055172848
198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Non Marring Clay Bar er en helt spesiell claybar, ulik alle andre på markedet. Ved hjelp av avansert teknologi vil partiklene i claybaren evne å gli lett over overflaten, i sammspill med Clay Lube. Uten å etterlate “marring” (små kjørespor som ofte kan oppstå av claybars). Turisimo Non Marring Clay Bar er den første i sitt slag med denne teknologien.

 

Turisimo Non Marring Clay Bar er en effektiv claybar, som ikke er “agressiv” og har mindre partikler enn tradisjonell claybar. Dette gjør en utrolig effektiv til å “plukke opp” mekaniske forurensinger i lakken, uten å etterlate “marring”, kjørespor eller mindre riper. Turisimo Non Marring Clay Bar er den perfekte claybar for deg som vil ha ren, glatt lakkoverflate. Klargjort for polering eller videre behandling.
 

Denne avanserte syntetiske claybaren fjerner den innbakte lakkforurensingen som bilvask, avfettinger eller metallpartikkelfjernere ikke kan, uten å ripe eller matte de mest delikate lakkfinishene.

 

 

Turisimo Non Marring Clay Bar fungerer på alle lakkfinisher, inkludert klarlakk og myke lakktyper. Egner seg også til sort “flat” lakk som vi f.eks. finner i Tesla. Den er lett å jobbe med og etterlater ingen rester på overflaten. Turisimo Non Marring Clay Bar tørker ikke ut og brytes ikke ned ved gjentatte påføringer. Turisimo Non Marring Clay Bar etterlater lakken glatt, ren og silkemyk.

 

Det er ingen voks- eller lakkforsegling som kan beskytte fullt ut mot forurensning fra veistøv, bremsestøv og nedfall fra miljøet. Mesteparten av lakkforurensingen består av bittesmå metallpartikler fra brembremseskivene, og veistøv (små sandkorn) skapt fra friksjonen og høye hastigheter. Turisimo Non Marring Clay Bar er også effektiv til å fjerne sevje som har forsteinet seg fast i lakken, eller f.eks. overspray fra maling/lakk.
 

Forurensninger kan føles som en "grov” overflate eller “nupper i lakken”.  Slik skal det ikke være. Lakken skal være silkeglatt. Er den ikke det, vil det si at den er forurenset av det vi kaller “mekanisk forurensing”. Turisimo Non Marring Clay Bar fjerner dette og gjør lakken silkeglatt igjen.

 

Turisimo Non Marring Clay Bar er det siste innen skånsomt rensende clay teknologi, og den første i sitt slag som ikke “marrer” (ettelater rester). Turisimo Non Marring Clay Bar er ikke på noen måte slipende eller polerende. Den fungerer på den måten at den trekker forurensingene ut av lakken. Denne prosessen kan det være lurt å gjøre 2 ganger i året. Det vil også gjøre rengjøring og vedlikehold enklere, når overflaten er glatt og fin.

 

Slik oppbevarer du Turisimo Non Marring Clay Bar 

 

  • Etter bruk pakker du claybaren inn i plasten igjen, evt. tar en lukket plastpose og legger den inn i, og legg den så i boken.
  • Må oppbevares i romteperatur og ikke i direkte sollys.
  • Tips: Gi claybaren en lett sprut med claylube før du pakker den vekk.

 

Slik bruker du Turisimo Non Marring Clay Bar 

 

  • Vask kjøretøyet grundig. Det er viktig at all løs skitt er fjernet før du starter

  • Bak ut en del av claybaren til en pad. f.eks. ved å presse den ut i lokket til passende størrelse. Synes du den er hard, kan du legge den litt i lunkent vann. Det vil gjøre den mykere og lettere å bake ut til en passende pad.

  • Spray litt claylube direkte på claybaren og på det området du skal jobbe. Jobb på små områder.

  • Jobb lett med rette bevegelser frem og tilbake. Du vil merke når du har trukket ut forurensingene ved at clayen glir lettere.

  • Gjenta prosessen på små områder til du er ferdig med det/de områdene som er nødvendig å ta.

  • Når du ser claybaren begynner å bli møkkete, baker du den sammen til en ball og deretter ut til en ny pad i lokket. Slik vil du hele tiden ha en ren side som treffer lakkoverflaten.

  • Dersom du kjenner claybaren “lugger” tilsetter du mer claylube. Det er viktig at claybaren glir lett og du skal ikke bruke press. kun jobbe lett over.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183322