Gloss Factory Effektiv Sommervaskepakke Fjern insekt, fugleskitt, sevje, veistøv

Gloss Factory Effektiv Sommervaskepakke

Fjern insekt, fugleskitt, sevje, veistøv

Varenr: 172510_bun
359,-
-+
12 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gjør sommervasken til en lek med Gloss Factory Effektiv Sommervaskepakke. Denne pakken inneholder tre kraftige produkter som vil hjelpe deg med å fjerne insekter, fugleskitt, sevje og veistøv, og etterlate bilen din ren og skinnende.

 

Husk å stå i skyggen når du vasker bil og at overflaten er avkjølt. Ikke la noen av kjemikaliene tørke på bilen.

 

 

Start med Gloss Factory Insektfjerner. Denne spesialformulerte insektsfjerneren er ideell for områder med mye insekter. Spray lett på de berørte områdene og la det virke en kort stund før du går videre til neste trinn uten å skylle først.

 

Neste steg er Gloss Factory Sommer & Høstavfetting. Denne effektive løsningen er spesielt utviklet for grundig rengjøring av bilen din. Bruk den medfølgende sprayflasken fra Work Stuff for å blande ut avfettingen. Bland den 1:1 om det er skitten bil, og tynnere om det kun er en enkel vedlikeholdsvask av en renere bil. Spray avfettingen jevnt over hele bilen, opp til vinduene.

 

Mens avfettingen ligger på bilen, legger du skum med Gloss Factory Sommer & Høstshampo. Bruk en skumkanon for å påføre et rikt skum over hele bilen, utenpå avfettingen. La skummet virke i 3-4 minutter for å løsne og løfte bort smuss og skitt. Spyl grundig nedenfra og opp.

 

Deretter, vask bilen grundig med en vaskehanske og en bøtte med shampoovann. Bruk ca. 1/2 - 1 dl. Gloss Factory Spommer og Høstshampoo i en stor bøtte. Vask forsiktig over alle overflater for å fjerne trafikkfilm.

 

Etter en grundig skylling, er det viktig å skylle bilen enda en gang, for å fjerne alle såperester. Bruk en hageslange eller høytrykksspyler for å sikre at bilen er helt ren.

 

Tørk bilen til slutt med et godt tørkehåndkle av mikrofiber for å unngå vannflekker og få en skinnende finish.

 

For å legge til ekstra glans og beskyttelse, anbefaler vi å bruke Gloss Factory Sprayforsegling.

 

Gjør bilvasken til en enkel og effektiv oppgave med Gloss Factory Effektiv Sommervaskepakke. Bestill din vaskepakke i dag og la bilen din skinne gjennom sommeren og høsten!

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184413